ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Μπράβο σε όλους…”

0

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες για την χθεσινή ωραία νίκη της ομάδας και φυσικά για την πιο ωραία οπαδική ατμόσφαιρα που έκανε όλο το γήπεδο για τον Ιστορικό.

Δεν είναι μόνο η νίκη. Ούτε η έκτασή της και η επιπλέον σημαντικότητα του αγώνα που κερδήθηκε.

Είναι και το πάθος, η όρεξη, η διάθεση, η δύναμη, η αποφασιστικότητα που μας καυλώνουν και μας κάνουν να σας χειροκροτούμε τόσο έντονα στο τέλος.

Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα.

Μπράβο και στις υπόλοιπες θύρες του γηπέδου, εκτός της 3, που έκαναν την έδρα μας, χθες, να φαντάζει απόρθητο κάστρο. Ας γίνει αυτός ο αγώνας η αρχή για συνεχείς εστίες πάθους σε όλες τις γωνιές του σταδίου.

Χαρά μας είναι να βλέπουμε όλο τον κόσμο όρθιο, να φωνάζει και να ανταλλάζει μαζί μας συνθήματα.

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΙΣΧΥΡΟΙ, ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΔΥΝΑΤΟΣ αλλά και γήπεδο που κοχλάζει, Ιστορικός που δεν χάνει.

Τα είπαμε πριν τον αγώνα, έγιναν πράξη και τώρα ατενίζουμε το μέλλον με άλλον αέρα.

Υ.Γ. Το δυνατότερο αλαμπαλίμπαλο που έχει ποτέ ακουστεί ήταν χθες για εκείνο το κορίτσι που λάτρευε τον Πανιώνιο και σίγουρα μας έβλεπε από ψηλά. Ζαχαρούλα, ΠΑΡΩΝ!

Υ.Γ. 2 Αρχηγέ Παναγιώτη Κόρμπο, τήρησες την υπόσχεση σου. Εσύ και όλη η ομάδα. Είσαι μάγκας και μπράβο σου/σας!

Υ.Γ. 3 Ο Σύνδεσμος έχει όλες τις γενιές του ενωμένες, μια γροθιά. Από τους ιδρυτές, σήμερα στα 50+ μέχρι τους πιτσιρικάδες στην εφηβεία. Έχουμε το υλικό, μπορούμε πολλά .. η ισχύς εν τη ενώση! Πάμε να κάνουμε τα γούστα μας, ξεκινώντας από τις συνελεύσεις. Κάθε Τετάρτη μετά τις 21:00.

Υ.Γ. 4 Ευχόμαστε καλή συνέχεια στον Παναιτωλικό και μπράβο στους φίλους του για την χθεσινή τους παρουσία. Μακάρι και του χρόνου αντίπαλοι στην κατηγορία που αρμόζει και στους δύο.

Διπλή νίκη για παίδες και έφηβους στο Βόλεϊ επί του Ακάδημου Αργυρούπολης

Previous article

Την ημέρα του αγώνα η διάθεση των εισιτηρίων με Ολυμπιακό Βόλου

Next article
Login/Sign up