ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Κυριακή όπως παλιά”

0

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες για το χθεσινό αγώνα του Ιστορικού

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Φίλοι και αδέρφια. Δρόμος. Γήπεδο. Μπύρα.

Αφήνοντας στην άκρη τον πικρό ρεαλισμό της Γ’ εθνικής, θα μπορούσαμε να γράψουμε πολλά για σήμερα.

Όπως για παράδειγμα, την διαχρονική αξία του να συναντιέσαι με τους ανθρώπους σου, να βλέπεις το χρώμα της ομάδας πάνω στο γρασίδι, τα συναισθήματα που γεννά στις ψυχές μας όλη αυτή η κατάσταση.

Κατάσταση την οποία στερούμασταν τόσο καιρό. Που μας έλειψε και που ίσως, περισσότερο από ποτέ, καταλάβαμε πόσο μεγάλο ρόλο παίζει στις ζωές μας.

Θα μείνουμε σε αυτά για τώρα, αποφεύγοντας να σχολιάσουμε τον (ζοφερό) ρεαλισμό.

Όμως, για το επόμενο βήμα αυτής της φετινής περιπέτειας, όχι απλά θα ασχοληθούμε με τον ρεαλισμό της κατάστασης αλλά καλούμαστε να δώσουμε και δυναμικές απαντήσεις σε κάποιους που νομίζουν οτι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ είναι για τα δόντια τους.

Προς το παρόν, θα μείνουμε στη σημερινή μέρα και την όμορφη αίσθηση που είχαμε όλοι βλέποντας εκατοντάδες οικία πρόσωπα, διαβαίνοντας τα στενά της γειτόνισσας Καλλιθέας. Της Καλλιθέας που μαζί με όλες τις γύρω περιοχές, τα λημέρια μας, χτυπά δυνατά η κυανέρυθρη καρδιά.

Στεκόμαστε για λίγο στο σήμερα, γεμίζουμε δύναμη και από αύριο οργανωνόμαστε ακόμα καλύτερα για να συνεχίσουμε το δύσκολο μα και συνάμα όμορφο αγώνα για ένα καλύτερο αύριο του αγαπημένου μας Ιστορικού.

Υ.Γ. Πολύ χαρά για το αδερφό από Έδεσσα, που μετά από τόσο καιρό ειδωθήκαμε σε δρόμους και τσιμέντα. Καλώς σε βρήκαμε ξανά ατόφιε.

Υ.Γ. 2 Αύριο πρωί (Δευτέρα 26.4, 12:00-18:00) εκλογές στον Ερασιτέχνη Π.Γ.Σ.Σ. Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά του «Ορφέα» με την πεποίθηση πως κάτι νέο και ελπιδοφόρο γεννιέται.

Ο Πανιώνιος στέκεται στο ύψος που επιβάλλει η ιστορία του, “κύριοι”…

Previous article

Αποτελέσματα εκλογών ερασιτέχνη Πανιωνίου

Next article
Login/Sign up