ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Ενάντια στον πόλεμο των λίγων, για την ειρήνη των πολλών”

0

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες όπου ευχαρίστησαν όλο τον κόσμο της ομάδας για την οικονομική βοήθεια που έδωσαν για τον μικρό Παναγιώτη Ραφαήλ και για την στήριξη τους προς τον Κουρδικό λαό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων:

Καταρχάς, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο της ομάδας που ανταποκρίθηκε σε μεγάλο βαθμό στο κάλεσμά μας, ενισχύοντας οικονομικά τον αγώνα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ.

Η αλληλεγγύη είναι το όπλο των λαών και αυτό αποδεικνύεται κάθε φορά που ως κοινωνία ενωνόμαστε για έναν καλό, ιερό σκοπό.

Το μήνυμά μας “Ενάντια στον πόλεμο των λίγων, για την ειρήνη των πολλών” ήταν σαφές προς τις διευθαρμένες κυβερνήσεις της δύσης που κλείνουν το μάτι και κρατούν από το χέρι τον φασισμό.

Δηλώνουμε τον σεβασμό και την στήριξή μας στον αγώνα του Κουρδικού λαού ενάντιον του σουλτάνου – νταβατζή της περιοχής.

Στα ωραία της Κυριακής, η παρουσία 50+ προσφυγόπουλων που με τα χαμόγελα και τις επευφημίες τους μας απάλυναν (κάπως) τον πόνο από το αποκαρδιωτικό θέαμα που αντικρίσαμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε το εξής (για ακόμα μια φορά) : Εμείς τα μέλη του Panthers Club δηλώνουμε ενωμένοι όσο ποτέ. Από την νέα γενιά μέχρι εκείνους που δημιούργησαν τον σύνδεσμο, είμαστε όλοι μια γροθιά.

Την Τετάρτη έχουμε συνέλευση στις 21:00 και θα είμαστε όλοι εκεί!

ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΔΥΝΑΤΟΙ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΙΣΧΥΡΟΣ!

Νέος τεχνικός του Πανιώνιου Su Casa ο Λίνος Γαβριήλ

Previous article

Τα αποτελέσματα των ακαδημιών ποδοσφαίρου του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up