ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Άλλο ένα Καψούρα & Αλητεία έφτασε στο τέλος του”

0

Οι Πάνθηρες ευχαρίστησαν όλους όσους συμμετείχαν στο 4ο “Καψούρα & Αλητεία” με μια ανακοίνωση που εξέδωσαν

Για 4η συνεχή χρονιά τρέξαμε, παίξαμε, τα ήπιαμε, περάσαμε όμορφα και συνδυάσαμε την αγάπη μας για τον Ιστορικό με την διασκέδαση.

Ευχαριστούμε τους καλλιτέχνες που μας πρόσφεραν τις μουσικές τους, τα παιδιά του Συνδέσμου (και όχι μόνο) που εργάστηκαν για να στήσουν όλη την φάση, τους ποδοσφαιριστές και τους αθλητές διαφόρων τμημάτων που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και όλους εσας που ήρθατε, παίξατε στο τουρνουά και χθες ήπιατε τις μπύρες σας πλάι μας φωνάζοντας συνθήματα για την αγαπημένη μας ομάδα.

Η μεγαλύτερη μας ικανοποίηση είναι να βλέπουμε όλες τις γενιές των Πανθήρων μαζεμένες με καλή διάθεση, σε ωραίο κλίμα, μακριά από την μιζέρια και την κατάπτωση που οι καταστάσεις εντός και εκτός του Συλλόγου μας ωθούν.

Ειδικότερα, αυτό που μας «φτιάχνει» περισσότερο είναι τα νέα παιδιά. Η νέα γενιά που συμμετέχει σε όλα τα πόστα. Συγκροτήματα με νέους από τις γειτονιές μας, Πάνθηρες στα πρώτα τους βήματα να αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και ευθύνες, αλάνια του δρόμου που συστρατεύονται με τις ιδέες και το όραμα του Συνδέσμου.

Σε όλους εσας από 12,13 ετών μέχρι και 20, που είστε ο άνθος της νεολαίας, ένα μεγάλο μπράβο για την συμμετοχή και την όρεξη που βγάζετε, παρασύροντας και μας τους μεγαλύτερους με την ενέργεια και το ταμπεραμέντο σας.

Και του χρόνου Πάνθηρες!

Η αποστολή του Πανιωνίου για το παιχνίδι με την Λάρισα

Previous article

Super league, Play Out- Λάρισα – Πανιώνιος σε αριθμούς

Next article
Login/Sign up