ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: Οι εστίες μόλυνσης είναι περαστικές

0

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση διοικητικών έστειλαν οι Πάνθηρες μέσω ανακοίνωσις τους, θέλοντας να ευχαριστήσουν παράλληλα όλους όσους βρήκαν το δρόμο για τον σύνδεσμο, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης.

Η μεγαλύτερη οργάνωση οπαδών του Πανιωνίου είχε ως σκοπό να μαζέψει χρήματα προκειμένου να διατεθούν στα παιδιά που έχουν αναλάβει να κάνουν τις περιοχές κυανέρυθρες.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Μπράβο ρε μάγκες, ένας προς έναν, όλοι όσοι περάσατε την Τετάρτη βάλατε το λιθαράκι σας για να γίνει η βραδιά τόσο όμορφη. Και συνθήματα είχαμε και τα γνωστά πηγαδάκια κάναμε και τα καλαμάκια του Μάκη φάγαμε και αυτοκόλλητα πήραμε και τις αλητείες μας μετά τις κάναμε και πότε θα γίνει το επόμενο περιμένουμε. Να’στε καλά ρε. Αυτό χρειαζόμαστε. Ο ένας να φτιάχνει το κέφι του άλλου. Ο ένας να στηρίζει τον άλλον. Και μην υποτιμάτε τη δύναμη της ενότητας. Εμείς οι αμόλυντοι από προσωπικά συμφέροντα και αγνά σκεπτόμενοι προς τον Πανιώνιο, μπορούμε πολλά. Οι εστίες μόλυνσης είναι περαστικές. Η ιστορία τους κρίνει και τους αποβάλλει όπως ο κώλος, το χέσιμο. Αργά ή γρήγορα καθένας παίρνει τι του αξίζει. Και η δική μας παρέα σίγουρα έχει ωραίες μέρες μπροστά της με τόσο εκλεκτά μέλη. Πανιώνιος μια και για πάντα με Πάνθηρες μέσα στην καρδιά».

Κορωνοϊός – 21 νέα κρούσματα – 2873 συνολικά ασθενείς – 1 νεκρός

Previous article

Ποδόσφαιρο θα δούμε… Αλλά το κανονικό ποδόσφαιρο… Θα αργήσουμε να το δούμε…

Next article
Login/Sign up