ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες και Παπαγεωργίου έδωσαν χαρά στον 13χρονο Μ.

0

Ανανδροι οπαδοί του Ολυμπιακού ηλικίας 30 ετών έκαναν επίθεση σε παιδιά τα οποία φορούσαν μπλούζες του Πανιωνίου. Μια κίνηση που γέμισε οργή το σωστό οπαδικό κίνημα.

Οι Πάνθηρες θέλοντας να δώσουν χαρά στον μικρό Μ. και την παρέα του τον επισκέφθηκαν, έχοντας μαζί τους, τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Θανάση Παπαγεωργίου που έδωσε μια φανέλα στον πιτσιρικά.

Αναλυτικά η ενημέρωση από τους Πάνθηρες:

Καταρχάς, από μεριάς μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας, Θανάση Παπαγεωργίου, για την ευγενική του κίνηση να έρθει μαζί μας στην επίσκεψη που κάναμε, στο σπίτι του μικρού.

Στην φωτογραφία, ο 13χρονος Μ. με την εμφάνιση του Παπαγεωργίου (που του την έκανε δώρο), την 8χρονη αδερφή του και τους άλλους φίλους του, ηλικίας 12 & 13 ετών! Η μπλούζα που πήραν από τον Μ. χθες, κάποιοι με μούσια ετών κοντά στα 30 φιγουράρει σε σελίδες των γαύρων, με περισσή μαγκιά! Μαγκιά, φυσικά, που όταν τους πιάσουμε κόβεται.

Μαζεύουν τα χαστούκια που πρέπει και τότε μας κάνουν μηνύσεις! Στην επόμενη που θα πάτε σε μωρά παιδιά το υλικό αυτό (που μας έχετε κάνει δύο φορές μηνύσεις) θα δημοσιευτεί για να ξέρει όλη η ελλάδα ποιοί είστε! Όχι οτι δεν ξέρει ήδη … Όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος κύριοι! Υπάρχουν ΟΠΑΔΟΙ και δήθεν οπαδοί.

Ο καθένας διαλέγει το μέρος με το οποίο θέλει να είναι … Εμείς θα είμαστε με τους μάγκες σαν τον Μ. πάντως, που τα έβαλε με δύο στην ηλικία του πατέρα του!

Υ.Γ. Τα λέμε όλοι αύριο, στο Club!

 

Είχε τη συνταγή, του έλειπε το αλατοπίπερο

Previous article

Την επιστροφή του κόσμου στα γήπεδα ζήτησαν 6 ομάδες

Next article
Login/Sign up