ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Υπερήφανοι για την ομάδα του ανδρικού βόλεϊ που κατέθεσε ψυχή και νίκησε”

0

Οι Πάνθηρες με μια ανακοίνωση που εξέδωσαν συγχαίρουν το τμήμα Βόλεϊ των αντρών για την μεγάλη νίκη που πέτυχαν. Επίσης αναφέρονται για όλα τα τελευταία εξωαγωνιστικά που γίνονται τις τελευταίες ημέρες στον Πανιώνιο

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων:

Υπερήφανοι για την ομάδα του ανδρικού βόλεϊ που κατέθεσε ψυχή και νίκησε με ανατροπή (2-0, 2-3) στην Ρόδο.

Για ακόμα μια χρονιά το τμήμα στέκεται αξιοπρεπέστατο (και κάτι παραπάνω) στην Α2. Η διάρκεια είναι που καθιστά κάποιον επιτυχημένο ή μη. Μπράβο!

Υπερήφανοι και για τα παιδιά της επαρχίας που βρέθηκαν στην Τούμπα, δίπλα στην ομάδα. Μάγκες, κρατάτε την σημαία ψηλά.

Να πούμε και δύο κουβέντες για τα εξωαγωνιστικά ..

Σκοπός του Συνδέσμου είναι, εκτός από την στήριξη σε όλα τα τμήματα του Ιστορικού, η διατήρηση του ιδεολογικού υπόβαθρου που θεωρούμε πως πρεσβεύει ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σ και το Panthers Club 1983, σύμφωνα με τους λόγους που μας ώθησαν αρχικά να ερωτευτούμε και στην συνέχεια να αγαπήσουμε και ν’ ακολουθήσουμε αυτό το διαμάντι του πολιτισμού με την ένδοξη και μοναδική ιστορία.

Δεν θα κάνουμε καμία έκπτωση και δεν θ’ ακολουθήσουμε τυφλά, ποτέ και κανέναν ο οποίος θεωρούμε πως ευτελίζει και φθηναίνει την υπόσταση της ιδέας Πανιώνιος.

Είμαστε υπερήφανοι για την ακεραιότητα του Συνδέσμου και την αμερόληπτη στάση μας απέναντι σε όλους και σε όλα. Είμαστε και θα είμαστε πάντα δίπλα σε αυτούς που κοπιάζουν όσο και μείς για να φωτίζεται το σήμα και να ανεβαίνει όσο το δυνατόν ψηλότερα.

Όχι μόνο με νίκες εντός των γηπέδων αλλά (κυρίως) και εκτός. Εκφράζοντας και υπηρετώντας την ηθική διάσταση πίσω από το όνομα ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Όπου υπάρχουν σκιές, σύννεφα και γκρίζες καταστάσεις, θα είμαστε μαχητικά απέναντι μέχρι να δικαιωθούμε, όπως γίνεται πάντα.

Γιατί τελικά, πάντα η διαφάνεια βγαίνει νικήτρια στον αγώνα ενάντια σε κάθε λογής καιροσκόπο.

Και όταν οι περιπέτειες τελειώσουν. κοιτάμε πίσω και θυμόμαστε. Ποιοί ήταν μαζί μας και ποιοί όχι όταν αγωνιζόμασταν, χωρίς να ξεχνάμε ποτέ. Και αυτή είναι η παρακαταθήκη μας για το μέλλον.

Καλές οι δύσκολες καταστάσεις, καθαρίζει μέσα από αυτές ο κόπρος του Αυγεία και φανερώνονται οι πραγματικοί μαχητές που έχεις δίπλα σου.

Υ.Γ. Τρίτη 15:00, ο επαναληπτικός του κυπέλλου στο ποδόσφαιρο. Θα τραγουδήσουμε με μόνο σκοπό την πρόκριση στα προημιτελικά.

Υ.Γ. Λευτέρη έχεις πιεί πολύ ρακή στην ζωή σου για να μασήσεις από αυτά! Σιδερένιος φίλε!

Έχασαν στο τάι μπρέικ τα κορίτσια στο Βόλεϊ

Previous article

Η αποστολή του Πανιώνιου για το αυριανό παιχνίδι ρεβάνς με ΠΑΣ Γιάννινα

Next article
Login/Sign up