ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Στηρίζουμε ομάδα και προπονητή”

0

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Πάνθηρες πριν την έναρξη του αγώνα με τον Απόλλωνα Σμύρνης και αναφέρθηκαν σε όσους δεν σέβονται την δίκαιη επιθυμία τους να περπατάμε με το κεφάλι ψηλά όταν λένε ότι είναι Πανιώνιοι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων:

Ο ένας και μοναδικός σκοπός του Συνδέσμου μας (ήταν, είναι και θα) είναι να περπατάμε στον δρόμο με το κεφάλι ψηλά όταν λέμε οτι είμαστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΙ.

Αυτοί λοιπόν που δεν σέβονται την ουσιαστική και δίκαιη επιθυμία μας, δεν γίνεται να μας υπολογίζουν δίπλα τους.

Είτε λέγονται Κ.Α.Ε, είτε λέγονται Π.Α.Ε, είτε λέγονται Ερασιτέχνης.

Συνεχίζουμε ωστόσο να στηρίζουμε την ομάδα και τον προπονητή. Αυτό θα κάνουμε και σήμερα στις 17:15.

Για όλα τα υπόλοιπα, θα κληθεί σύντομα Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου με σκοπό τις σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να παρθούν.

Υ.Γ. Επειδή κάτι πήρε το μάτι μας οτι η Π.Α.Ε έγραψε πως δεν θα δώσει ξανά εισιτήρια σε οπαδούς αντίπαλης ομάδας, προσκαλούμε εμείς τα παιδιά του Απόλλων Σμύρνης (και ειδικά τους Basso Rango) σήμερα στο γήπεδο. Μπορεί η διοίκηση να ξέρει από γαυρομεθόδους, εμείς όμως ξέρουμε την Πανιώνια μέθοδο. Όσοι μας φιλοξένησαν στον α’ γύρο, ευπρόσδεκτοι ..

Υ.Γ. 2 Μετά τον αγώνα του ποδοσφαίρου, στις 19:30, στο κλειστό του Μίλωνα αγωνίζεται η ομάδα του γυναικείου μπάσκετ με αντίπαλο το μοσχάτο. Θα είμαστε όλοι εκεί σε ένα πολύ κρίσιμο αγώνα των κοριτσιών για την φετινή χρονιά.

Κατηγορηματική διάψευση από την ΠΑΕ Πανιώνιος

Previous article

Super League: Πανιώνιος vs Απόλλωνας Σμύρνης 0-1

Next article
Login/Sign up