ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Panthers Salonica: “Ήρθε λοιπόν η ώρα για την συσπείρωση!”

0

Οι φίλοι του Ιστορικού από την Θεσσαλονίκη (Panthers Salonica) από την δική τους πλευρά εξέδωσαν ανακοίνωση που καλούν όλο τον κόσμο του Πανιωνίου για ενότητα και συσπείρωση για να ξεπεράσουμε τον δύσκολο ύφαλο…

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Panthers Salonica

Ύστερα απο 130 χρόνια ιστορίας της ομαδας που λατρεύουμε σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, ο Πανιωνιος περνάει μία ακόμα δυσκολία όπως τόσες αλλες στο παρελθόν.

Καταρχάς πρέπει να αποδείξουμε ότι μάθαμε από την ιστορία που επαναλαμβάνεται , πρέπει να αποφύγουμε τις εσωτερικές κόντρες λόγω της πίκρας του υποβιβασμού που δεν βοηθάνε σε τίποτα.

Διανύουμε περίοδο αβεβαιότητας, περίοδο που πρέπει να βοηθήσουμε όλοι ώστε να βρεθεί ξανά δυνατός ο σύλλογος μέσα στα γήπεδα και στις καρδιές μας.

Οι Πανιώνιοι βάζουμε πάνω από όλα την αξιοπρέπειά μας, την ηθική του συλλόγου, την “περίεργη” ιδιομορφη μοναδική κουλτούρα μας, πάνω και απο αγωνιστικές νίκες . Αυτά όλα μας δίνουν και τη διαφορετικοτητά μας σαν οπαδοί σε σχέση με τις άλλες ομάδες.

Είναι η στιγμή να το ξανα κάνουμε όλοι μαζί, με ίδιο βηματισμό, με δύσκολο τρόπο αλλά άκρως Πανιώνιο…

Συμφωνούμε με το κεντρικό club, δεν βλέπουμε τους εαυτούς μας ως κάτι άλλο απο τα αδέρφια μας στην οικογένεια των Πανθήρων.

Τοποθετούμαστε ενωτικά προς όλους όσους αγαπάνε την ομάδα. Ζητάμε απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματα που γυροφέρνουν στις συζητήσεις…
Οικονομικά στοιχεία στην επιφάνεια και απαντήσεις σε όλα όσα δεν απαντήθηκαν ποτέ.
Για το μέλλον της ομάδας , για ένα πολύ καλύτερο μέλλον, αναγνωρίζοντας την κοινή λατρεία προς το σύλλογο.

Θέλουμε ΟΛΟΙ οι Πανιώνιοι να βγούμε συσπηρωμένοι για το καλό του συλλόγου. Επιδιώκουμε μονο καλυτερες μερες για τον σύλλογο μας και οχι επανάληψη λαθών.
Να βρούμε κοινή πορεία , να αναζητήσουμε λύσεις, να δυναμώσουμε τον Πανιώνιο, να προστατεύσουμε αυτό που αγαπάμε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα για την συσπείρωση!

Εμείς λόγω απόστασης δεν μπορούμε να είμαστε δίπλα σας, αν και θα το θελαμε, στις συγκεντρώσεις που έχουν ανακοινωθεί, κρεμόμαστε όμως απο τα χείλη σας για να μαθουμε αποφάσεις, νέα και να αφουγκραστούμε το κλίμα. Δηλώνουμε παρών και στηρίζουμε οπως μπορουμε, μη μας ξεχνάτε ποτε.

Είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε όπως οριστεί αυτό από το κεντρικό club.

ΥΓ. Ο υποβιβασμός πρεπει να μας βρει πιο δυνατούς σαν club

ΥΓ 2. Περιμένουμε απαντήσεις σε όλα, με στοιχεία και αποδείξεις.

ΥΓ 3. Δυνατοί Πάνθηρες , δυνατός Πανιώνιος

ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΜΟΝΟ
Panthers club Salonica

Στον “Πρώτο Σκόρερ” Το Πόλο Ανδρών του Πανιωνίου (Vid)

Previous article

Βόλεϊ Ανδρών – Στον Πανιώνιο ο Δήμος Μακράκης

Next article
Login/Sign up