Πάνθηρες: «Παράνοια!!!»

Οι Πάνθηρες έβγαλαν ανακοίνωση για όλα όσα έζησε ο κόσμος του ιστορικού μέσα στο Σαββατοκύριακο που πέρασε.

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Πως να περιγράψεις ένα Σαβ/κο όπως αυτό που μόλις πέρασε;

Πως να μεταφράσεις τα συναισθήματα και όλη την αγωνία, την προετοιμασία μέσα στην εβδομάδα πριν από τις μάχες του
διημέρου;

Να φτιάξεις την χορογραφία της θύρας 3 για τον αγώνα με τον Ηρακλή. Να στηρίξεις το μπάσκετ, το γυναικείο βόλεϊ και τελικά την Κυριακή να ξυπνήσεις νωρίς και διαδοχικά να βρεθείς σε 3 αγώνες ενώ ταυτόχρονα διοργανώνεις την κοπή της ετήσιας πίτας και παράλληλα πανηγυρίζεις που είσαι 2ος στο ποδόσφαιρο (μετά από 21 αγωνιστικές) και κερδίζεις πρωταθλήματα στις μικρές ηλικίες του βόλεϊ ..

Πως μεταφράζονται όλα αυτά; Μόνο με μια λέξη : παράνοια!
Μέσα σε όλη αυτή την παράνοια κρύβονται συναισθήματα χαράς, έντασης, αγάπης για το Σύλλογο που ακολουθείς και τον Σύνδεσμο που συμμετέχεις και σε συντροφεύει για να βρίσκεσαι πάντα δίπλα στην πρώτη γραμμή των εξελίξεων του Πανιωνίου.

Πρέπει να ειπωθεί από αυτήν εδώ την ανάρτηση ένα τεράστιο ευχαριστώ σε κάθε ένα από τα παιδιά του Συνδέσμου που βάζουν πραγματικά πολλές εργατοώρες μέσα σε αυτό που όλοι αγαπάμε για να παρουσιάζεται όλο αυτό το αποτέλεσμα που παρακολουθούν οι πολλοί στα γήπεδα κάθε βδομάδα.

Μόνο εύκολο δεν είναι να φύγεις από το σπίτι σου το πρωί και να γυρνάς το βράδυ, για να βάψεις, να οργανώσεις, να αγοράσεις, να κάνεις προετοιμασία. Είναι μια προσωπική θυσία χρόνου και ενέργειας που λίγοι μπορούν και είναι
διατεθειμένοι να κάνουν.

Όλοι αυτοί οι μικροί ήρωες της καθημερινότητας των Πανθήρων είναι για μας οι συνεχιστές της ιστορίας του Panthers Club και αν και έχουμε πολλά συγχαρητήρια να δώσουμε σε ομάδες, παίκτες, διοικήσεις και παράγοντες που έχουν συντελέσει στο φετινό όνειρο που ζει ο Σύλλογος, εμείς σήμερα θα αφιερώσουμε το Σαβ/κο που μόλις πέρασε στους δικούς μας ακούραστους εργάτες!

Τα καλύτερα έρχονται ..

Υ.Γ. Γαμήστε τον πούστη τον Ολυμπιακό!