Πάνθηρες: «Ματώστε την φανέλα, δώστε την ψυχή σας»

Aνακοίνωσή εξέδωσαν οι Πάνθηρες εκφράζουν την στήριξη προς την ομάδα, κάνουν δεκτή τη συγγνώμη αλλά από εδώ και πέρα περιμένουν την βελτιωμένη εικόνα των παικτών του Πανιωνίου 

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Πανθήρων:

850 χιλιόμετρα σε μια μέρα. Καταρρακτώδης βροχή καθόλη την διάρκεια του αγώνα, πάνω στα κεφάλια μας. Συνθήκες γηπέδων τριτοκοσμικές.

Αυτά δεν μας νοιάζουν τόσο. Μας νοιάζει όμως και μάλιστα πάρα πολύ, η αδιαφορία της ομάδας.

Στο τέλος του αγώνα οι ποδοσφαιριστές ήρθαν στο πέταλο που καθόμασταν και σε μια έντονη συζήτηση, τους είπαμε αυτό ακριβώς το πράγμα.

Πως δηλαδή, είμαστε δίπλα τους και τους στηρίζουμε μόνο κατά την περίπτωση που “ματώνουν” την φανέλα.

Αλλιώς, όπως με τον Λεβαδειακό αποχωρήσαμε μαζικά από την Θύρα 3 έτσι και στην συνέχεια, θα αντιδράμε ολοένα και περισσότερο σε εικόνες ποδοσφαιριστών με αδιαφορία, που δεν τρέχουν, που δεν βάζουν τα πόδια τους στην φωτιά, που δεν δίνουν το 100%.

Ούτε μας νοιάζει, ούτε είναι η δουλειά μας να δούμε τι φταίει. Η διοίκηση, ο προπονητής, οι παίκτες. Εμείς ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια ομάδα που δίνει και την ψυχή της. Ψάχτε τι χρειάζεται και κάντε το!

Προς τιμήν της, η ομάδα, μας ζήτησε συγγνώμη για την εμφάνιση και μέσω του αρχηγού, Παναγιώτη Κόρμπου, πήραμε την υπόσχεση πως ο Πανιώνιος δεν θα εμφανίσει ξανά την εικόνα των τριών τελευταίων αγώνων.

Αναμένουμε να το δούμε και στην πράξη ..

Υ.Γ. Συγχαρητήρια στους μάγκες του αντρικού βόλεϊ για την μεγάλη νίκη.

Υ.Γ. 2 Κάθε φορά που παίζει το Χάντμπολ του Πανιωνίου εντός έδρας αγώνα στην … Σαλαμίνα, ο εκνευρισμός μας μεγαλώνει. Κάνας άλλος εκεί στον Πανιώνιο να νιώθει όπως εμείς; Ακούει κανείς; Υπάρχει κανείς;

Υ.Γ. 3 Για όλους αυτούς τους “Πανιώνιους” που αθωώνουν την Κ.Α.Ε και την αστυνομία και ρίχνουν το μπαλάκι των ευθυνών στους Πάνθηρες, η λέξη ξεφτίλα δεν μπορεί να νοηματοδοτήσει την ύπαρξή σας. Θλιβερά ανθρωπάκια, έχετε χάσει κάθε επαφή με την λέξη τσίπα.

Panthers Club 1983