ΠΑΝΘΗΡΕΣ

Πάνθηρες: “Η χρονιά που ζούμε φέτος με τον Πανιώνιο, είναι μαγική, ονειρική…”

0

Ανακοίνωση έβγαλαν πριν από λίγο οι Πάνθηρες για αυτά όλα που συμβαίνουν στον Πανιώνιο, αλλά και για αυτά που θα συμβούν

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:

Στην πραγματικότητα, αυτός είναι ο Πανιώνιος που πάντα θέλαμε, που ονειρευόμασταν! Μια παρέα με μάγκες, οι οποίοι ανεξαρτήτου αντιπάλου, θα μπαίνουν μέσα και θα μάχονται για το ΚΟΚΚΙΝΟ και το ΜΠΛΕ της πιο βαριάς φανέλας στη χώρα!

Αυτή η ομάδα, λοιπόν που μας τρελαίνει, μας πορώνει, μας καυλώνει από παιχνίδι σε παίχνίδι, μας αρρωσταίνει με το πάθος, τη μαγκιά και το θράσος ζητάει να είμαστε δίλα της, ΤΩΡΑ! Όχι σε κάποιο επόμενο παιχνίδι, κάοοια επόμενη βδομάδα, κάποια επόμενη (ονειρική) χρονιά.

Τη Δευτέρα, 6/3 στις 19:30, παίζουμε εναντίον εκείνων που πονούν περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον, όταν μας βλέπουν να χαιρόμαστε! Εναντίον εκίνων που σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούν να γίνουμε πάλι δυνατοί σε όλα τα αθλήματα, να αποκτήσουμε και πάλι λαϊκό έρεισμα! Γιατί ξέρουν τι σημαίνει δυνατός Πανιώνιος για εκείνους…

Όλοι, λοιπόν, οι δρόμοι τη Δευτέρα έχουν έναν και μόνο προορισμό. Πανιώνιοι από όλη την Ελλάδα, με πλοία, αεροπλάνα, τρένα, αυτοκίνητα αλλά και από όλη την Αθήνα με κάθε μέσον θα συρρεύσουν στο ΝΑΟ του Πανιωνίου Γυμναστικού Συλλόγου Σμύρνης! Του μοναδικού αυτού (μαζί με τον Απόλλωνα) πρεσβευτή της ξεριζωμένης προσφυγικής Ελλάδας!

Όλοι από νωρίς στο σύνδεσμο, ντυμένοι στα χρώματα της ΠΑΝΙΩΝΑΡΑΣ! Όλοι από νωρίς, στα τσιμέντα της Θύρας 3, εκεί που μεγαλώσαμε και εκεί όπου η ιστορία μας καλεί να ζήσουμε την επόμενη σελίδα της!

Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να μας χαλάσει αυτή την ατελείωτη γιορτή, τίποτα και κανείς δεν μπορεί να μας χαλάσει την καύλα για το όνειρο που ζούμε!

ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΟ ΝΑΟ!!! ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!!!

Panthers Club 1983

Ο Πανιώνιος και οι “σειρήνες”

Previous article

Επιστολή super league προς τον αθλητικό εισαγγελέα

Next article
Login/Sign up