Πάνθηρες για Παναθηναϊκό και αιμοδοσία

Είμαστε υπερήφανοι που δεν είμαστε σαν εσάς
10 Μαΐου 2017
Πανιώνιος – Παναθηναϊκός live ραδιοφωνική μετάδοση
11 Μαΐου 2017

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι πάνθηρες για το παιχνίδι του ιστορικού με τον Παναθηναϊκό για τα playoffs και φυσικά για την αιμοδοσία που έχουν το Σάββατο

Η ανακοίνωση των πανθήρων έχει ως εξής:

Τίποτα δεν τελείωσε ακόμα. Ο Μάης μας περιμένει γεμάτος με αγώνες της αγαπημένης μας ομάδας. Αγώνες που θα καθορίσουν την τελική μας κατάταξη και το πόσο νωρίς ή αργά θα αγωνιστούμε στην Ευρώπη.

Συνεπείς στο ραντεβού μας με την κερκίδα, αυτή την Κυριακή (έναρξη 18:15) για τον αγώνα με τον περιπλανώμενο θίασο της οδού Αλεξάνδρας. Ο προπονητής της “καρδιάς” μας, μαζί με την αγαπημένη μας μπαλαρίνα, την εξωτική Λετίσια, θα μας επισκεφτούν για ακόμα μια φορά φέτος.

Εμείς, ως καλοί οικοδεσπότες και ως άνθρωποι που εκτιμάμε τις τέχνες και τον πολιτισμό θα φροντίσουμε για την όσο το δυνατόν καλύτερη φιλοξενία, στον πιο εκπαιδευμένο θίασο της χώρας.
Θα αναμένουμε με αγωνία τις γυμναστικές επιδόσεις, τις υποκριτικές ικανότητες και το άφθονο γέλιο που θα μας χαρίσει, η πιο υγιής ομάδα της χώρας, που όλη η Ελλάδα χαίρεται να τη βλέπει να βουτάει, να πέφτει και να σέρνεται.

Πριν από την Κυριακάτικη ψυχαγωγία όμως έχουμε και ένα εξίσου σοβαρό ραντεβού. Την αιμοδοσία μας. Είναι η 22η φορά που διοργανώνεται, τα τελευταία 11 χρόνια, έχοντας σώσει 890 συνανθρώπους μας, έως τώρα!

Αυτό το Σάββατο λοιπόν, από τις 11.00 – 14.00, στην αίθουσα Νίκος Πετζαρόπουλος (είσοδο από θύρα 6 του γηπέδου του ποδοσφαίρου) καλούμε όλους τους Πανιώνιους ή μη να έρθουν να συνδράμουν με το αίμα τους σε μια από τις πιο δραστήριες τράπεζες αίματος της χώρας!

Δώσε αίμα και σώσε μια ζωή. Δεν κοστίζει, αξίζει!
Ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θελήσουν να έρθουν στις συναντήσεις μας και τις συνελεύσεις μας, Τετάρτη και Παρασκευή 21:00, στον χώρο του Συνδέσμου.

Panthers Club 1983