ΒΟΛΕΪ

Πανιώνιος Βόλεϊ Ανδρών – Ομάδα λαϊκής Βάσης

0

Ο Πανιώνιος κλείνει στις 14 Σεπτεμβρίου τα 130 χρόνια του προσφοράς στον αθλητισμό και το σωματείο περνά πολύ δύσκολες ώρες σε όλα τα επίπεδα

Το τμήμα Βόλεϊ των Ανδρών είναι ένα τμήμα μέσα στον ερασιτέχνη Πανιώνιο όπου δείχνει ότι έχει “σφυγμό”. Οι οργανωμένοι οπαδοί του συλλόγου “Πάνθηρες” το υιοθέτησαν για αυτή την αγωνιστική χρονιά και θα τρέξει με την βοήθειά τους.

Ο Μάριος Βλαβιανός Πανιώνιος από “κούνια” όπως θα λέγαμε είναι ο αρχηγός του τμήματος και “πασαδόρος” πέρυσι προσπάθησε να σώσει το τμήμα και τα κατάφερε με τις χορηγίες που έφερε. Φέτος κατάφερε μαζί με τους υπόλοιπους ανθρώπους του τμήματος και τους Πάνθηρες να φτιάξουν ένα μοντέλο Λαϊκής Βάσης και να το κάνουν πρότυπο μέσα στον ιστορικό σύλλογο.

Ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος προπονητής του τμήματος όπου ήταν και πέρυσι στην ομάδα θέλει να προχωρήσει στην φετινή πρόκληση της Pre League των ανδρών και με τις μεταγραφικές κινήσεις που έκανε το τμήμα πιστεύει ότι είναι έτοιμος 110%.

Ο κόουτς του Ιστορικού δήλωσε στην εφημερίδα Sportday ότι έχει τρεις στόχους για φέτος, να γίνονται συνεχώς καλύτεροι παιχνίδι με παιχνίδι, να παίξουμε πολύ καλό Βόλεϊ και να μπαίνουμε μέσα να κερδίζουμε τα παιχνίδια.

Το μεγάλο αγκάθι που είχε πέρυσι το τμήμα και όχι μόνο αυτό ήταν το γηπεδικό. Ο Πανιώνιος ήταν για όλη την χρονιά πρόσφυγας στην ίδια του την πόλη μιας και δεν είχε επίσημη έδρα και έπαιζε από την Σαλαμίνα μέχρι και την Κηφισιά εντός έδρας αγώνες.

Φέτος όλοι πιστεύουν ότι θα έχουν για επίσημη έδρα το “Ανδρέας Βαρίκας” για να μπορούν να έχουν και τον κόσμο δίπλα τους αλλά και να μην έχουν “Το άγχος το που θα παίξουμε τα εντός έδρας παιχνίδια μας”.

Οι φανέλες του τμήματος για φέτος θα είναι ρέπλικες του ποδοσφαίρου 1969 και 1981 προς τιμήν του Θανάση Ιντζόγλου και του Δημήτρη Μαυρίκη.

Το τμήμα περιμένει τον κόσμο του Ιστορικού να είναι δίπλα του σε κάθε παιχνίδι έτσι ώστε να τιμήσουν το όνομα και την ιστορία των 130 χρόνων του Πανιωνίου.

Το ρόστερ του Πανιωνίου για την χρονιά 2020 – 2021 στην Pre League Ανδρών είναι:

Φύτρος Γιώργος (ακραίος)

Κουτσούρης Στέλιος (λίμπερο)

Μαγγανάς Πέτρος (ακραίος)

Μακράκης Δήμος (ακραίος)

Λέλος Παναγιώτης (ακραίος/διαγώνιος)

Βασιλακόπουλος Νίκος (κεντρικός)

Τασάκος Γιάννης (κεντρικός)

Κωνσταντινίδης Παναγιώτης (κεντρικός)

Φραγκιαδάκης Παναγιώτης (λύμπερο)

Σαλωνίτης Νίκος (πασαδόρος) 

Κουφόπουλος Σταύρος (ακραίος)

Μπεζάνι Τζούλιο (κεντρικός)

Βλαβιανός Μάριος (πασαδόρος)

Δημόπουλος Νίκος (διαγώνιος)

Προπονητής Θεοδωρόπουλος Βασίλης 

Φυσικοθεραπευτές: Ντερμιτζόγλου Βαγγέλης – Πελέκης Ιάκωβος 

 

 

 

Τέλος ο Σταυρόπουλος έμεινε ελεύθερος

Previous article

“Έφυγε” ο Νίκος Ταμπακόπουλος

Next article
Login/Sign up