ΜΠΑΣΚΕΤ

Πανιώνιος Βίκος Cola – ΠΑΟΚ 67-81

0

Δεν υπάρχουν θαύματα και αυτά γίνονται μόνο στα παραμύθια κύριοι ο Πανιώνιος έχασε σήμερα από τον ΠΑΟΚ και πλέον είναι στην Α2

Ο Πανιώνιος πληρώνει σήμερα όλα αυτά τα λάθη όλης της χρονιάς, λάθη, λάθη, λάθη. Αλήθεια ποιος θα βγει τώρα και θα μιλήσει για όλα αυτά, ποιος θα βγει και θα πει γιατί δεν πήραμε τους ξένους παίκτες νωρίς έτσι ώστε να έχουμε παιχνίδια και νίκες μαζί τους από πιο νωρίς? Αλήθεια ποιος θα μας μιλήσει για την τελευταία τιμωρία που άφησαν τον Πανιώνιο χωρίς κόσμο με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ με ευθύνη καθαρά της διοίκησης? Αλήθεια ποιος θα μας μιλήσει για την απόλυση του Βαγγέλη Ζιάγκου γιατί δεν εκτελούσε εντολές από άνωθεν? Αλήθεια τι έχετε να μας πείτε για την πρόσληψη μέσα σε ένα βράδυ του Γιατζόγλου, ποιος τον έφερε γιατί παίξατε πολιτικά παιχνίδια στην πλάτη της ιστορικότερης ομάδας? Τώρα έπρεπε να βγείτε και να μιλήσετε κύριε Αλευρογιάννη όχι να δίνετε συνεντεύξεις και δηλώσεις με την πρώτη νίκη του Πανιώνιου στο πρωτάθλημα. Τώρα πρέπει να εξηγήσετε στον κόσμο του Πανιώνιου τι πήγε στραβά και χάσαμε ΕΜΕΙΣ οι ΙΔΙΟΙ την παραμονή στην Α1, ΤΩΡΑ κύριε Αλευρογιάννη. 

Με ένα καλό Πανιώνιο στο Α’ δεκάλεπτο και να βρίσκεται κοντά στον ΠΑΟΚ μέχρι και την λήξη του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν ξεκίνησε όμως καλά και ο ΠΑΟΚ το εκμεταλλεύτηκε στο άδειο Αρτάκης και έφυγε μπροστά στο τρίτο δεκάλεπτο με 45 – 58.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Πανιώνιος προς το τέλος έδειξε για μια στιγμή να κάνει το come back με ένα σερί 6-0 αλλά δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή μέχρι και 20 πόντων και έτσι έχασε με 67-81.

Πλέον ούτε με θαύμα δεν γίνεται να το σώσει ο Ιστορικός γιατί η μόνη περίπτωση για να μείνει στην Α1 είναι να νικήσουν τα Τρίκαλα τον Κόροιβο έτσι ώστε να μην πέσουμε στην τριπλή ισοβαθμία και πέσουμε εμείς. Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις πέφτει ο Πανιώνιος την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 Basket League.

Τα στατιστικά του αγώνα έχουν ως εξής:

 

Γρηγορίου: “Από ατυχίες δεν το καταφέραμε, για να γίνει ονειρική η σεζόν”

Previous article

Έκαναν το 2-1 τα κορίτσια και πάνε στον Αγ. Δημήτριο να το καθαρίσουν

Next article
Login/Sign up