ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ το κακό σπυρί στον κώλο τους

0

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πήρε το μήνυμα από τη συνεδρίαση της Super League 1. Οι 13 ομάδες δεν θέλουν τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ στη μεγάλη κατηγορία και πλέον αναγκάζεται να δει την επόμενη μέρα με αποφάσεις πάνω σε σωστές και στέρεες βάσεις

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ αποτελεί το κακό σπυρί στον κώλο τους. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Δεν μπορείς να ξεγράψεις 130 χρόνια ιστορίας. Αν ήταν κάποια άλλη ομάδα βέβαια όλο και κάτι θα έκαναν οι «εξυγιαντές» του ελληνικού ποδοσφαίρου για να την κρατήσουν στην κατηγορία. Αν ήταν για παράδειγμα ο Λεβαδειακός του Κομπότη. Η Ξάνθη του… ΠΑΟΚ (συγγνώμη του Πανόπουλου ήθελα να πω). Αν ήταν τέλος πάντων κάποια άλλη ομάδα που τα συμφέροντα ήταν πολλά και μεγάλα, κάτι θα έκαναν όλοι αυτοί που έχουν το ελληνικό ποδόσφαιρο στα χέρια τους και δεν ξέρουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη. Βέβαια, ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν θέλει χάρες. Θα παλέψει μόνος του.

Προσωπική μου άποψη είναι πως ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έπεσε. Υποβιβάστηκε διοικητικά και μετά αγωνιστικά. Πληρώνει το -6, τις κακές επιλογές της διοίκησης αλλά και την παραμονή του Παπαβασιλείου που ως άλλος «δράκουλας» ήπιε το αίμα των ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ και παράτησε την ομάδα στα κρύα του λουτρού.

Πλέον ήρθε η ώρα για αποφάσεις. Αποφάσεις όμως που δεν παίρνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Τα βήματα πρέπει να είναι σωστά, σταθερά μα πάνω απ’ όλα προσεκτικά. Ο κόσμος φαίνεται πως έχει πάρει την απόφαση να βγει μπροστά και να μην αφήσει να γίνουν τα λάθη του παρελθόντος.

Ηδη τα πρώτα σενάρια έχουν κυκλοφορήσει και θέλουν ομογενή επιχειρηματία να ενδιαφέρεται για τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Ονομα, διεύθυνση και τα σχετικά δεν ξέρω να σας πω, γιατί πραγματικά δεν ξέρω αν ισχύει το συγκεκριμένο σενάριο. Μπορεί πράγματι να υπάρχει άνθρωπος που να θέλει να μπει στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, αλλά και ο ίδιος να περιμένει να δει πως θα εξελιχθεί η υπόθεση της αναδιάρθρωσης. Θα μείνει ή όχι ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ στη Super League 1; Θα υποβιβαστεί στη δεύτερη κατηγορία ή θα πάει ακόμα πιο κάτω; Ερωτήματα που δεν έχουν για την ώρα κάποια απάντηση.

Επίσης περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει με τους Δάρα και Ζαμάνη. Ο πρώτος είπε πως παραιτήθηκε, αλλά ακόμα είναι μέσα στα πράγματα. Ο δεύτερος μετά την ανακοίνωση – απάντηση στους Πάνθηρες με το άλλα λόγια να αγαπιόμαστε δεν έχει… ούτε φωνή, ούτε ακρόαση.

Ολοι για έναν ΠΑΝΙΩΝΙΟ ζούμε και αυτό πρέπει να το θυμάστε. Υπομονή, συσπείρωση, δράση και αντίδραση. Τώρα ξεκινάει η αντεπίθεση!!!

Πάνθηρες: “Μέχρι να είμαστε σίγουροι πως προσπαθήσαμε κάτι να αλλάξουμε”

Previous article

Το Βόλεϊ Ανδρών τιμά τις ποδοσφαιρικές ομάδες του 1969 & 1981 με τις εμφανίσεις τους

Next article
Login/Sign up