Πανιώνιος: Συνεχίζεται η σκληρή δουλειά στην Πολωνία

Ο Πανιώνιος συνεχίζει την σκληρή δουλειά του «χτισίματος» της νέας ομάδας όπου θα δούμε τα αποτελέσματα της την καινούρια σεζόν του πρωταθλήματος 2018-2019 της super league

Με εντατικούς ρυθμούς οι οποίοι ανεβαίνουν διαρκώς, συνεχίζεται το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ στην Πολωνία. Ο Ζοσέ Ανιγκό και οι συνεργάτες του, βλέπουν τους παίκτες του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ, να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό, σε ένα πρόγραμμα προπόνησης που περιλαμβάνει ποικιλία ασκήσεων, τόσο στο γήπεδο, όσο και στο γυμναστήριο.

Οι πρωινές προπονήσεις περιλαμβάνουν ασκήσεις ενδυνάμωσης, ενώ οι απογευματινές ασκήσεις τακτικής και συνδυαστικά παιχνίδια στο γήπεδο. Μετά το τέλος του σκληρού προγράμματος, αλλά και στον ελεύθερό τους χρόνο, οι παίκτες του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, με τις ανέσεις που τους παρέχει το ξενοδοχείο “OLYMPIC” το οποίο βρίσκεται στην περιοχή του Βρόνκι.

Για το Σάββατο, είναι προγραμματισμένο το δεύτερο φιλικό παιχνίδι επί πολωνικού εδάφους, αυτό με την Ομόνοια το οποίο θα ξεκινήσει στις 18:00 ώρα Ελλάδος.