ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος: Στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα, ξένος…

0

Ο στίχος του Στέλιου Καζαντζίδη “στα ξένα είμαι Έλληνας και στην Ελλάδα, ξένος” αποτυπώνεται πλήρως σε όσα βιώνει ο Πανιώνιος από την ημέρα ίδρυσής του

Στον Ιστορικό δεν συμπεριφέρθηκαν και συνεχίζουν να μην συμπεριφέρονται καλά. Η Πολιτεία αλλά κυρίως ο κυανέρυθρος οργανισμός (εμείς έχουμε πρώτοι την ευθύνη) άφησαν τον κάθε τυχάρπαστο να φάει τις σάρκες της ομάδας με αποτέλεσμα αυτή τη στιγμή τα χρέη να έχουν φτάσει τα 8 εκατ. ευρώ.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Η Κυβέρνηση προσπαθεί να αλλάξει την κατάσταση ώστε να περάσει τροπολογία που να εξυπηρετεί τον Πανιώνιο αλλά και όλες τις ομάδες που έχουν χρέη, τα οποία δεν δημιουργήθηκαν μόνα τους, αλλά από φυσικά πρόσωπα. Τι θα λέει αυτή η τροπολογία; Ότι τα χρέη που δημιουργήθηκαν από τα φυσικά πρόσωπα πρέπει να πληρωθούν από τα αυτά.

Επιτέλους θα πω εγώ, γίνεται κάτι σωστό! Δεν μπορεί ο κάθε ένας να μπαίνει σε μια ΠΑΕ, να τρώει, να πίνει, να κάνει την τρέλα του, να της αφήνει χρέη και αντί να τον κυνηγήσει το σύστημα να την πληρώνει η ίδια η ομάδα. Ανεπίτρεπτο.

Τις τελευταίες ώρες διαβάσαμε πολλά γι’ αυτή την τροπολογία. Περίεργα πράγματα. Ότι φτιάχνεται νόμος φωτογραφικός για τον Πανιώνιο (εδώ γελάμε) και αφού υπήρξαν αντιδράσεις, τελικά η τροπολογία αποσύρθηκε.

Η αλήθεια είναι άλλη και σας την αποκαλύψαμε από την Panionia-Idea. Η τροπολογία για τα χρέη προς τρίτους μπορεί να αποσύρθηκε προσωρινά λόγω πιέσεων από τον Βορρά για τοπικές ομάδες, αλλά έρχεται με άλλες ημερομηνίες ώστε να μπορούν να την χρησιμοποιήσουν και άλλες Α.Ε. με χρέη προς τρίτους και χρέη από παλαιότερες οφειλές άλλων ιδιοκτητών.

Στον Πανιώνιο δεν χαρίζεται τίποτα. Απλά θα πληρώσει τα χρέη του προς τρίτους στο 50% και δεν θα υπάρξει ολοκληρωτική διαγραφή χρεών όπως θέλουν να το πλασάρουν τα συστημικά ΜΜΕ.

Μείνετε κοντά στην ομάδα. Πάρτε κάρτες ενίσχυσης και ο δρόμος από δω και πέρα είναι ανηφορικός. Και όπως έχω γράψει είναι μονόδρομος. Κοιτάμε μπροστά. Ούτε αριστερά, ούτε δεξιά. Δεν λοξοκοιτάμε. Το βλέμμα μας είναι μπροστά. Για ένα καλό παρόν, για ένα καλύτερο μέλλον…

Το τμήμα ποδοσφαίρου επαναφέρει τις κάρτες στήριξης ως οικονομική βοήθεια

Previous article

ΕΣΚΑΝΑ Πρωτάθλημα Παίδων Πρωτέας Βούλας vs Πανιώνιος Live

Next article
Login/Sign up