ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σημαίνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, περιμένουμε να τη δούμε…

0

Αφού αρχικά ευχαριστήσω την οικογένεια του «panionia-idea.gr» για την ευκαιρία που μου δίνει να εκφράζω από σήμερα την άποψή μου για τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ, μπαίνω κατευθείαν στο… ψητό.

Σχολιάζει ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Όλοι γνωρίζουμε πως η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα είναι σαν μια πυρηνική βόμβα που είναι έτοιμη να εκραγεί. Το θέμα είναι ποια θα είναι τα… θύματα και τι θα αφήσει πίσω της. Τα πράγματα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ δεν είναι καθόλου καλά. Το -6 από την αρχή της χρονιάς τα έκανε ακόμη χειρότερα. Πόσο μάλλον όταν η ομάδα αναγκάζεται να αγωνίζεται με νεαρά παιδιά που δεν έχουν τις απαιτούμενες εμπειρίες για να μπορέσουν να σηκώσουν το βάρος του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Λίγο πολύ, όλοι γνωρίζουμε τι έφταιξε. Το θέμα είναι αν μπορεί να διορθωθεί η κατάσταση.

Το παιχνίδι με την Ξάνθη στην άδεια από τιμωρίας Νέα Σμύρνη, θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα. Για ένα 15λεπτο είδαμε ποδόσφαιρο και κάναμε το σταυρό μας που τελείωσε. Δυστυχώς ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ που θα του έδινε τους τρεις βαθμούς και θα μείωνε τη διαφορά από τον Παναιτωλικό. Η ανησυχία και ο προβληματισμός για το αύριο του Συλλόγου εξακολουθούν να κρατάνε όλο τον κόσμο σε αγωνία με όλα αυτά που βλέπει να συμβαίνουν καθημερινά γύρω του.

Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ θα πρέπει να κάνει πολλές αγωνιστικές υπερβάσεις κι ενώ απομένουν τρεις αγώνες μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Με Ολυμπιακό και Παναιτωλικό εκτός έδρας και ΑΕΚ εντός και πάλι στην άδεια από τιμωρίας Νέα Σμύρνη.

Ακόμη κι αν έρθει η αγωνιστική παραμονή, ο κόσμος του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ δεν πρόκειται να είναι χαρούμενος. Κι αυτό διότι θέλει το κάτι παραπάνω. Δεν μπορεί να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα στην τελευταία θέση και να προσπαθεί να «καβαλήσει» αγωνιστικά τον Παναιτωλικό ώστε να μην πέσει κατευθείαν, αλλά να διεκδικήσει μέσω των μπαράζ την παραμονή στη Super League.

Το αύριο του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ είναι δυσοίωνο. Λύσεις σίγουρα υπάρχουν. Το θέμα είναι αν υπάρχουν άνθρωποι που θα βγουν μπροστά. Γιατί αυτή τη στιγμή ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ πολεμάει με νεροπίστολα σε όλες τις ποδοσφαιρικές του μάχες, όταν οι αντίπαλοί του έχουν τεθωρακισμένα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου. Τόσο στο προσκήνιο όσο και στο παρασκήνιο. Άλλωστε ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ σημαίνει ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ. Αυτή περιμένουμε να δούμε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Κλείνοντας θα ήθελα να πω και κάτι για τις δηλώσεις του Νικόδημου Παπαβασιλείου μετά τον αγώνα με την Ξάνθη που έφεραν αρκετές και δίκαιες αντιδράσεις. Ο προπονητής του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είπε μεταξύ άλλων πολλά. Ωστόσο η φράση «μακάρι αυτή τη στιγμή να μπορούσα να κάνω και πέντε παίκτες από την Κ19 επαγγελματίες αλλά δεν επιτρέπεται», δείχνει την τραγική φετινή κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Σύλλογος.

Επιστροφή στις νίκες για την Κ19 του Πανιώνιου

Previous article

Πάνθηρες: “Η λάμψη των ματιών των ανθρώπων του Χάντμπολ η κυτίδα της Πανιώνιας Ιδέας”

Next article
Login/Sign up