ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιώνιος – “Οι δικές μας Κυριακές έχουν μόνο δυο χρώματα κι όχι κατηγορία”

0

Η διοικούσα επιτροπή του ποδοσφαιρικού τμήματος του Πανιωνίου εξέδωσε σήμερα μια ανακοίνωση

Σε ανακοίνωση προχώρησε η διοικούσα επιτροπή του τμήματος του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου όπου με λίγα λόγια εξηγεί ότι ο Πανιώνιος έχει βρει τον δρόμο του και τους ανθρώπους που τον αγαπάνε πραγματικά και θα προχωρήσουν και την επόμενη χρονιά για τα καλύτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής

Το περασμένο καλοκαίρι όταν και κληθήκαμε να οργανώσουμε το ποδοσφαιρικό τμήμα για να αγωνιστεί στα αχαρτογράφητα πελάγη της Γ Εθνικής το αναλάβαμε ως ιερό καθήκον. Δεν κρυφτήκαμε καμία στιγμή πίσω από το δάχτυλο μας και φτιάξαμε έναν οργανισμό αντάξιο των ιδανικών που πρεσβεύει ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ.

Αυτό που θα αποτελέσει φάρο στην επιστροφή μας εκεί που ανήκουμε θα ειναι όταν όλοι συνειδητοποιήσουμε την δυναμική του συλλόγου και αποδεχτούμε την κατάσταση που βιώνουμε στο «σήμερα».

Αρχής γενομένης με την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο είναι η πολυτέλεια που θα έχει να επιδείξει η ομάδα μας ώστε να κάνει πρωταθλητισμό στην κατηγορία που βρίσκεται. Ο κόσμος μας είναι πολυτέλεια τόσο για αυτές τις κατηγορίες όσο και για τις παραπάνω και είμαστε σίγουροι πως η δύναμη αυτή θα σημάνει και την έναρξη της αναγέννησης της ΟΜΑΔΑΣ που όλοι αγαπάμε.

Οι δικές μας Κυριακές έχουν μόνο δυο χρώματα κι όχι κατηγορία.

Εμείς, ως διοικούσα επιτροπή, δηλώνουμε παρών για μια ακόμη χρόνια δίπλα στον ΙΣΤΟΡΙΚΟ για να δώσουμε στα υπέροχα αυτά χρώματα την ζωντάνια και την ομορφιά που αξίζουν να έχουν.

Υ.Γ: Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρει τον δρόμο του. Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει βρει και τους ανθρώπους που τον αγαπάνε πραγματικά. #panionios #panioniosfamily #apotinarxi

 

Η Drivaplast βασικός χορηγός του τμήματος μπάσκετ των ανδρών

Previous article

Πάνθηρες και Holmesdale Fanatics Ultras CPFC δίπλα στην αντρική ομάδα Βόλεϊ του Ιστορικού

Next article
Login/Sign up