Πανιώνιος: «Κουραστήκαμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές»

Ο Πανιώνιος για πολλοστή φορά γίνεται έρμαιο του κάθε «λαμόγιου» που διορίζεται από την ΕΠΟ για να τον «εκτελέσει»

Επιτέλους η ΠΑΕ πρέπει να πάει στον κύριο Περέιρα και να ζητήσει τον λόγο που υπάρχει για το ποιος είναι αυτός που «εκτελεί» αγωνιστικά τον Πανιώνιο εδώ και τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές πρωταθλήματος και Κυπέλλου Ελλάδος.

Αν δεν ακούσει ο κύριος Περέιρα να αποταθεί και στην Ευρωπαϊκή επιτροπή διαιτησίας να δείξει σε όλους τα video των επίμαχων φάσεων να δείξει την σωματική βία που υπέστησαν οι ποδοσφαιριστές μας από τους αντιπάλους και ας αποφασίσουν οι ιθύνοντες τι πρέπει να γίνει και ποιος πολεμά τον Πανιώνιο και γιατί?

Σας αναρτούμε την ανακοίνωση της ΠΑΕ για την διαιτησία την σημερινή και περιμένουμε περισσότερα από την ίδια την ΠΑΕ και σε επίπεδο ΕΠΟ:

Κύριοι της διαιτησίας κουραστήκαμε να είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Κάθε αγωνιστική είτε εντός είτε εκτός έδρας έχουμε την ίδια αντιμετώπιση από τους διαιτητές. Από τα τελευταία παιχνίδια της περσινής περιόδου είχαμε πάρει τα μηνύματα. Φέτος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι διαιτησίες είναι εχθρικά προσκείμενες στον Πανιώνιο.

Ειδικά στα τελευταία παιχνίδια έχουμε δει να ακυρώνονται γκολ της ομάδας μας (όπως στο ματς με την Κέρκυρα) και να κόβονται επιθέσεις (όπως στο σημερινό ματς με τα Γιάννινα) με ανύπαρκτα οφσάιντ και με «χειρουργικές επεμβάσεις» και φυσικά να μην παίρνει η ομάδα μας αυτό που αξίζει εντός του γηπέδου. Άλλωστε καμία αμφισβητούμενη φάση δεν είναι ποτέ υπέρ του Πανιώνιου.

Στο σημερινό δε παιχνίδι μας, ο διαιτητής Σέζος, εκτός όλων των άλλων, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, σταμάτησε υποσχόμενη επίθεσή μας, δίνοντας υπέρ μας φάουλ, τη στιγμή που η ομάδα μας είχε ξεκινήσει ήδη επικίνδυνη αντεπίθεση. Αυτό αν μη τι άλλο μας κάνει να θεωρούμε ότι έδειξε και τις προθέσεις του.

Εμείς ήδη έχουμε έχουμε ετοιμάσει τα DVD των αγώνων μας προκειμένου να διαπιστώσει όλη η Ελλάδα το δίκαιο των λόγων μας.

Έλεος κύριοι. Δεν μπορείτε καθορίζεται εσείς τις τύχες των ομάδων.