ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πανιώνιος Γ.Σ.Σ: “Εγκρίθηκε το πρόγραμμα “Φιλόδημος” – Ξεκινούν τα έργα”

0

Ο ερασιτέχνης Πανιώνιος ανακοίνωσε σήμερα ότι το πρόγραμμα “Φιλόδημος” εγκρίθηκε και πλέον το καλοκαίρι ξεκινά το έργο ανάπλασης των αγωνιστικών χώρων του γηπέδου.

Πίσω απ’ όλο αυτό το εγχείρημα με την οικονομική και ηθική βοήθεια βρισκόταν εδώ και πολλούς μήνες ο τωρινός Αντιπρόεδρος του ερασιτέχνη κύριος Παρασκευόπουλος. Επιτέλους στο γήπεδο θα δούμε ουσιαστικές αλλαγές προς το καλό των αθλητών του Πανιώνιου και ελπίζουμε και στο μέλλον να πάρουμε και προγράμματα ΕΣΠΑ για να μπορέσουμε να δούμε το στάδιο της Νέας Σμύρνης όσο καλύτερο γίνεται.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ερασιτέχνη Πανιώνιου Γ.Σ.Σ
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε, ότι εγκρίθηκε οριστικά η ένταξη έργων του γηπέδου μας στο πρόγραμμα «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ».
Η έγκριση αφορά ποσό ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ, το οποίο θα διατεθεί για τα άκρως απαραίτητα έργα βελτίωσης στις κερκίδες των Θυρών 1-2-3 του γηπέδου, που περιλαμβάνουν αλλαγή καθισμάτων, στήριξη, στεγανοποίηση όλων των χώρων-γυμναστηρίων που βρίσκονται κάτω από τις κερκίδες αυτές και στεγάζουν τα τμήματα Ενόργανης, Στίβου, Τζούντο, Βόλεϊ.
Ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες του προς το Υπουργείο Εσωτερικών και ειδικότερα τον Υπουργό Τάκη Θεοδωρικάκο, ο οποίος επίσπευσε και δρομολόγησε την έγκριση του έργου, τον Γεν. Γραμματέα του Υπουργείου Μιχάλη Σταυριανουδάκη, τον τέως Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, επί των ημερών του οποίου ξεκίνησε η μελέτη για το έργο, την Αντιπεριφερειάρχη Δήμητρα Νάνου, τον Δήμαρχο Νέας Σμύρνης Σταύρο Τζουλάκη για την πολύτιμη συνδρομή του Δήμου στο έργο και το Δημοτικό Συμβούλιο της Νέας Σμύρνης το οποίο με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση έδωσε το τελικό πράσινο φως.
Τέλος, ευχαριστούμε τον Αντιπρόεδρο του συλλόγου Νίκο Παρασκευόπουλο, ο οποίος είχε συμβάλλει τα μέγιστα, στην αρχική μελέτη και δρομολόγηση του φακέλου για την υπαγωγή του γηπέδου μας στο πρόγραμμα «Φιλόδημος».
Τα έργα αναμένεται να ξεκινήσουν αμέσως μετά τη λήξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ποδοσφαιρικής ομάδας. Αναλυτική παρουσίαση του έργου θα γίνει προσεχώς σε συνέντευξη τύπου.

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Παπαμιχαήλ

Previous article

Παπαβασιλείου: “Απλήρωτος και αντιεπαγγελματίας κύριε Δάρα?”

Next article
Login/Sign up