Πανιώνιος είσαι… και μπορείς…

Δημητριάδης: Παραμένουμε στην κορυφή
15 Μαρτίου 2017
Πάνθηρες: «Την Κυριακή όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην Τούμπα!»
16 Μαρτίου 2017

Φτάσαμε αισίως στην 25η αγωνιστική και κόντρα σε όλους και όλα… είμαστε όχι μόνο στη δεύτερη θέση αλλά και 5 βαθμούς μπροστά από τον ΠΑΟΚ που μας «περιμένει» τη Κυριακή

Ποιος να το περίμενε, ή μάλλον αυτοί που ξέρουν το περίμεναν, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε, ο Πανιώνιος στην 25η αγωνιστική να είναι στη δεύτερη θέση άνετα και με πέντε βαθμούς μπροστά από τον τρίτο ΠΑΟΚ.

Έναν ΠΑΟΚ που το Σάββατο θα πρέπει να τον αντιμετωπίσουν με πιο πολύ σοβαρότητα οι παίκτες μας απ’ ότι τον Ολυμπιακό μέσα στο Καραϊσκάκης.

Μιλώ για σοβαρότητα, γιατί πλέον ο Πανιώνιος έχει σοβαρευτεί δείχνει ομάδα όπου και με όποιον παίζει, όλοι τον υπολογίζουν και αν στην αρχή αυτού του πρωταθλήματος μας είχαν πάρει λίγο αψήφιστα, τώρα μας υπολογίζουν όλοι και μας φοβούνται, φοβούνται μη μπούμε στο γήπεδο και τους κάνουμε τη «ποδοσφαιρική κηδεία» που κάνουμε εδώ και πολλές Κυριακές σε όλους.

Έχουμε να γνωρίσουμε την ήττα μέσα, έξω από το παιχνίδι της Νέας Σμύρνης με τον Ολυμπιακό και αυτή ήταν ήττα που την ήθελε η διαιτησία γιατί αν μας έπαιζαν όχι 70-30 που πρέπει να παίζεις ένα γηπεδούχο, αλλά 50-50 τότε θα είχαμε κερδίσει και εκείνο το παιχνίδι.

Ακούσαμε πολλά, για σωματείο που είναι ενταγμένο σε διάφορους, πχ Ολυμπιακό και γι’ αυτό δεν κατεβάσαμε την μισή ομάδα με αυτόν στο Καραϊσκάκης αλλά εμείς σαν Πανιώνιοι δώσαμε την απάντησή μας στα 40» του παιχνιδιού.

Το Σάββατο πρέπει να δώσουμε ακόμα μία απάντηση και να δείξουμε τι θέλουμε σε όλους γιατί το Σάββατο με βαθμό, ή βαθμούς κλειδώνουμε όχι τη θέση στα play-off, αλλά κάτι πολύ καλύτερο την δεύτερη θέση κλειδώνουμε γιατί θα πάμε από τον τρίτο σε απόσταση 6, ή 8 βαθμών και πλέον είναι πολύ δύσκολο να καλύψουν μέσα σε 5 αγωνιστικές αυτούς τους βαθμούς.

Μη ξεχνάμε ότι μετά έχουμε μία μόνο δύσκολη έξοδο εκτός έδρας με τον Παναθηναϊκό, που αν το δούμε με αυτόν τον Παναθηναϊκό θα τον έχουμε για την πλάκα μας μέσα στην Λεωφόρο, πιο πολύ φοβάμαι τα παιχνίδια με Ατρόμητο και Πλατανία παρά τον Παναθηναϊκό.

Τέλος, θέλω να συγχαρώ όλη την ομάδα και όλο το τεχνικό επιτελείο του ιστορικού και να τους πούμε ό,τι και να γίνει και στην Τούμπα εμείς θα σε βλέπουμε σαν Πρωταθλητή με αυτά που έκανες φέτος Ιστορικέ.

Το μόνο που ακόμα λείπει για να τελειώσει όλη αυτή η απίθανη χρονιά είναι να έρθουν και τα ευχάριστα από την UEFA για την τελειωτική άδεια της ομάδας για την Ευρώπη.

Ιστορικέ θα σε ακολουθήσουμε για ακόμα μία φορά στην Μακεδονία να σε δούμε να παίζεις μέσα στην Τούμπα και να κερδίζεις και να φωνάζουμε όλοι μαζί… ότι και ο Μέγας Αλέξανδρος ήταν ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ…. 

Αρέσει σε %d bloggers: