ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Πανιώνιος είσαι και μπορείς…

0

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola δίνει αύριο ένα παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Basket League ζωής και θανάτου

Αύριο Σάββατο στις 17:00 οι καλαθοσφαιριστές του Ιστορικού καλούνται σε ένα παιχνίδι μέσα στο Αλεξάνδρειο να αποδείξουν ότι η Ιστορία του Πανιώνιου είναι πολύ μεγάλη για να τον αφήσουν να ψυχορραγεί τις τελευταίες αγωνιστικές για την σωτηρία του.

Ο Πανιώνιος αύριο ΟΛΟΣ πρέπει να είναι μια γροθιά ένα μυαλό για τον τελικό στόχο που δεν είναι άλλος από την νίκη. Αύριο κατεβαίνουμε κλείνουμε τα αυτιά μας σε όλους αυτούς που όλη την χρονιά μας είχαν ξοφλημένους και συνεχίζουν να μας έχουν και αποδεικνύουμε ότι είμαστε ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ.

Μέσα σε μία καυτή έδρα που όλοι μέχρι και τα καθίσματα θα θέλουν να μας κερδίσουν, πρέπει να δείξουμε τι εστί ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ τι εστί ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ τι εστί Θέληση για την επιβίωση μιας ιστορικής ομάδας όπως είναι ο Πανιώνιος.

Αν αύριο οι παίκτες του Βαγγέλη Αλεξανδρή νικήσουν και με μισό πόντο διαφορά θα είναι σωσμένοι και πλέον θα κοιτούν την επόμενη ημέρα της ομάδας.

Αν αύριο ο Ιστορικός κάνει την μεγάλη νίκη όλα μα όλα θα γυρίσουν “ΤΟΥΜΠΑ” και πλέον ο Πανιώνιος θα μπει στον δρόμο που έπρεπε να είναι από την αρχή εκεί που ανήκει στην Ιστορία του.

Πάμε όλοι μαζί ΑΥΡΙΟ να αποδείξουμε σε όλους αυτούς που δεν σε ήθελαν ποτέ εκεί που ανήκεις ΙΣΤΟΡΙΚΕ πάμε παιδιά του Πανιώνιου να δείξουμε την Πανιώνια ψυχή γιατί ένα σωματείο που έρχεται από τόσο μακριά πρέπει να συνεχίσει να γράφει ΙΣΤΟΡΙΑ στα σαλόνια της BASKET LEAGUE.

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Πόλο Ανδρών: Πανιώνιος – Ν.Ο Χανίων 10-10 κανονική διάρκεια 6-7 στα πέναλτι

Previous article

Χάλκινο στην Γυμνασιάδα η Βασιλεία Σπύρου

Next article
Login/Sign up