ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Πανιώνιος είναι ο κόσμος του που τον αγαπά και τιμά την ιστορία του

0

Αυτός είναι ο κόσμος του Πανιωνίου με άποψη και προτάσεις χωρίς να υπάρχει το ΕΓΩ, αλλά ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Ακολουθεί μια επιστολή από έναν Πανιώνιο που δεν μασά τα λόγια του και προσυπογράφω την επιστολή του.

ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Στο Panthers est.1983 Official από το 1992 με πρώτη χρονιά συμμετοχής μου στην Β Εθνική. Στους Μικρασιάτες est. 2020 φέτος για ένα δυνατό ξεκίνημα.
Πήρα την απόφαση πριν από λίγες μέρες να απέχω από τους Συνδέσμους για προσωπικούς λόγους. Έκτοτε αρκετοί άνθρωποι επικοινώνησαν μαζί μου και αφου εξέφρασαν την κατανόησή τους, μου επισήμαναν ότι δεν πρέπει να χαθεί η προσπάθεια. Εντύπωση περισσότερο μου έκανε η άποψη ενός συνοδοιπόρου στην Πανιώνια οικογένεια, ότι θα στεναχωρηθεί αν εγκαταλείψω την ενασχόληση με τα κοινά του Πανιώνιου οπαδισμου. Να ‘σαι καλά φίλε, δεν το είχα σκοπό.

ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Οι Πανιώνιοι από την φύση τους βασίζονται στην διαφορετικότητα, οχι τόσο έναντι των “αλλόθρησκων”, όσο μεταξύ τους. Τα τελευταία χρόνια όμως μήπως το παρακάναμε? Κριτική, ποσταρισματα, απουσία, είναι κάποιες από τις ενέργειες που μας πήγαν πίσω. Ακόμα πιο πίσω πήγαμε επειδή βάλαμε προσωπικές διαφορές πάνω από τον Σύλλογο. Ήρθε η ώρα λοιπόν η συντριπτική πλειοψηφία του κόσμου να πει ΣΤΟΠ σε όποιες διαφορές και να ενωθούμε όλοι. Αυτοί που δεν θέλουν κάτι τέτοιο, θα παρακαλούσα να μείνουν αμέτοχοι και να μην παρακινήσουν τρίτους στην μη συσπείρωση και συμμετοχή που πλέον φαντάζει ως η μόνη σωτηρία του Συλλόγου.
Επισήμανση: ανέφερα και πριν ότι τα ποσταρισματα με διάφορες απόψεις και γνώμες είναι ένας από τους λόγους της παρακμής. Όμως, καθώς λείπω εκτός Αθηνών λόγω εργασίας, είναι ο μόνος τρόπος ευρείας επικοινωνίας και κάπως εναλλακτικός αφού δεν μπορώ λόγω απόστασης να συμμετέχω για κάποιο διάστημα στις Συνελεύσεις Συνδέσμων, εκεί που χτυπά ο παλμός της Πανιώνιας καρδιάς. Παρακαλώ κατανοηστε.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Το πρόβλημα, αν ξεπεράσουμε όλα τα παραπάνω, είναι απλά και μόνο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ.
Το πιο εύκολο είναι να βρίζουμε και να αφοριζουμε, να πηγαίνουμε να ζητάμε “τα λεφτά που έφαγαν”, να σβήνουμε “φιλους” απο τα social, να απειλούμε να…να…να…
Και τι θα γίνει? Απαντώ. Τίποτα. Άλλωστε όλα αυτά από το φβ είναι. Στα ποστ φύγε π..η Ζαμ, κι από κοντά “καλημέρα Νικόλα”
Επίσης οι γονείς μου μου έμαθαν ενα πράγμα. Όταν αντιμετωπίζεις ενα πρόβλημα, δες πώς έφτασες εκεί, αλλά μην μείνεις στην ανάλυση του. ΨΑΞΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ.

Επειδή λοιπόν δεν ξέρω πώς έφτασε το χρέος στα ύψη στην Π.Α.Ε, επειδή δεν θα δώσει κανείς χρήματα πίσω, επειδή ζούμε στην Ελλάδα και το ποδοσφαιρικό τμήμα καθε ομάδας καθορίζει και το μέγεθός της και επειδή μόνο η λαϊκή βάση του Συλλόγου θα δώσει την λύση…

Α) Προτείνω στις πρώτες μέρες του Σεπτέμβρη, σε όποια κατηγορία κι αν αποφασιστεί να παίζουμε, ΓΕΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ με μαζική συμμετοχή, στο οποίο η ατομική συμμετοχή θα είναι 20 € για την ενίσχυση του Συλλογου. Το συλλαλητήριο να είναι έξω από τα στενά όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης, με εκκίνηση την Πλατεία και προτεινόμενη διαδρομή Συγγρού-Σύνταγμα.

Β) Αγορά διαρκείας στην τιμή των 100€ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ σε όποια κατηγορία κι αν αγωνιζόμαστε.

Γ) Εταιρία διαχείρισης εσόδων (των παραπάνω και αλλων) με Επιτροπή που να υπάρχουν από 1 άτομο από ΠΑΕ, Ερασιτέχνη, Μετόχους, Πανθηρες, Μικρασιάτες και Παλαίμαχους, ώστε τα έσοδα να πηγαίνουν ΑΜΕΣΑ στα χρέη και στα λειτουργικά έξοδα της ομάδας. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ.

Δ) Όλοι μέλη στον Ερασιτέχνη Πανιώνιο. Το κόστος είναι 40€ ετησίως. Μπορεί στην Ελλάδα το ποδόσφαιρο να είναι ο δείκτης, στον Πανιώνιο όμως η μάνα είναι ο Ερασιτέχνης.

Υ.Γ Γνωρίζω ότι ζητάω να βάλει ο απλός κόσμος πλάτη και χρήματα, μέχρι τώρα όμως, βλέπω, ακούω και διαβάζω απόψεις που ζητάνε το χέρι στην τσέπη απο “επιφανείς” Πανιωνιους. Μήπως κι αυτοί οι λίγοι, όσοι υπάρχουν, θέλουν να δουν και την συμμετοχή του κόσμου πρώτα?

Υ.Γ 2 Ναι, σε αυτές τις δύσκολες εποχές προτείνω την ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ.
Πριν προλάβετε να με κρίνετε, σκεφτείτε αν το παιδί μας, η μάνα μας, η γυναίκα μας, ήταν βαριά άρρωστη και έπρεπε να ξεπουληθουμε για να την σώσουμε. Πριν προλάβετε να με κρίνετε, σκεφτείτε ότι ο Πανιώνιος Γυμναστικός Σύλλογος Σμύρνης είναι όλα τα παραπάνω ΜΑΖΙ.
ΕΙΝΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ.

Υ.Γ 3 Αν συμφωνείτε κοινοποιήστε ελεύθερα και εκφράστε την άποψη στους φορείς και στους γνωστούς σας. Η ημερομηνία που πρότεινα μας δίνει το περιθώριο για ζυμώσεις και εκτενή συμμετοχή. Κάθε τροποποίηση είναι εφικτή όπως εσείς κρίνετε.

ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΔΕΡΦΙΑ, ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΑΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΤΑΣΕ ΕΔΩ.

Μετά τιμής,
Ταπεινά Πανιωνιος για παντα,

Ιωαννίδης Κωστας, Τσαρλυ.

 

Ο Πανιώνιος είναι Ιδέα και οι Ιδέες δεν πεθαίνουν Ποτέ…

Previous article

Πάνθηρες: “Στην αρχαία ελλάδα υπήρχαν οι Σκύθες”

Next article
Login/Sign up