ΒΟΛΕΪΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣΠροτεινόμενα

Πανιώνιος 100 χρόνια Βόλεϊ

0

Ο Πανιώνιος και το τμήμα βόλεϊ γιορτάζουν τα 100 χρόνια από την ίδρυση του τμήματος με μια επετειακή φανέλα που είναι επάνω της σχηματισμένα τα παράλια της μάνας Σμύρνης

Τέλη 1921, λίγους μήνες πριν το μαρτυρικό Σεπτέμβρη της καταστροφής, γεννιέται στη Σμύρνη η πρώτη ελληνική ομάδα βόλεϊ, αυτή του μεγάλου Πανιωνίου!

Η εμβληματική μορφή του Συλλόγου, Δημήτρης Καραμπάτης θα αποτελέσει ηγετικό μέλος αυτής της πρώτης ομάδας και οι τότε φίλοι της ομάδας θα τον σηκώσουν στους ώμους τους στις 11 Φλεβάρη του 1922, όταν και στο πρώτο τουρνουά βόλεϊ της Ελλάδας, θα πρωταγωνιστήσει στη νίκη στον τελικό απέναντι στο λύκειο ΜακΛάχλαν.

Σήμερα 100 χρόνια μετά, τιμάμε αυτή τη σπουδαία επέτειο! Πρώτα με τη μεγάλη μας προσπάθεια να χτίσουμε ένα οικοδόμημα για το οποίο θα υπερηφανεύεται όλος ο Πανιώνιος και αθλητικός κόσμος και εν συνεχεία με τη δημιουργία της επετειακής μας φανέλας!

Σε χρώματα λευκό και μαύρο, απεικονίζονται τα παράλια της Σμύρνης και διακριτικά τα χρώματα που συμβολίζουν το αίμα που χάθηκε όσο και τη θάλασσα που οδήγησε σε νέες πατρίδες και νέα αρχή.

Λιμάνι σου η Σμύρνη, προορισμός σου η Ιστορία και εμείς περήφανοι συνεπιβάτες σε αυτό το σπουδαίο ταξίδι!

 

Η ψηφοφορία για το νέο γήπεδο του Πανιωνίου

Previous article

Ο Χάρης Οικονομίδης δεν είναι μαζί μας μας άφησε για την «επάνω» κερκίδα

Next article
Login/Sign up