ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πανιωδρόμος

0

Η δουλειά έγινε. Και έγινε για τα καλά. Η εμφάνιση του Πανιωνίου έφτιαξε όλο τον κόσμο που τον παρακολούθησε είτε από κοντά (λίγοι ήταν οι τυχεροί) είτε μέσω του livestreaming στο youtube

Ο Ιστορικός νίκησε τον Πανναξιακό, αλλά αυτό που άρεσε στον κυανέρυθρο λαό ήταν το πάθος, η ψυχή και η δύναμη που έβγαλαν τα πιτσιρίκια του Κοροπούλη, οι οποίοι έδειξαν πως είναι άντρες.

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Σε καμία στιγμή του αγώνα οι ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου δεν τα παράτησαν. Ακόμα και όταν ήρθε η ισοφάριση, δεν αγχώθηκαν καθόλου. Είχαν μυαλό, συγκέντρωση, έβγαλαν αυτοματισμούς και κάπως έτσι ήρθε το εμφατικό 4-1. Με ωραίο ποδόσφαιρο που ξύπνησε μνήμες από το παρελθόν σε πολλούς.

Η κερκίδα των Πανθήρων ήταν έτοιμη ανάμεσα από τη Θύρα 3 και το κλειστό Βαρίκας. Ο Πιτ (γνωστός σε όλη την Πανιώνια οικογένεια) έδινε τον δικό του παλμό καρφωμένος στα κάγκελα των επισήμων. Ακόμα και τα επίσημα σηκώθηκαν στο… πόδι άλλοι με χειροκροτήματα άλλοι με υψωμένες γροθιές.

Ηταν γενικότερη μια όμορφη μέρα αλλά συνάμα περίεργη μιας και είδαμε τον Ιστορικό στη Γ’ Εθνική. Τα συναισθήματα ανάμεικτα αλλά τόσο όμορφα. Τόσο αγνά. Η αγάπη και ο ρομαντικός θα πρέπει να είναι οδηγός όλων μας σε αυτό το δύσκολο ταξίδι. Μακρινό αλλά μπορεί να είναι και τόσο σύντομο.

Από εμάς εξαρτάται και από τους παίκτες. Ολος ο οργανισμός Πανιώνιος πρέπει να γίνει ένα σαν μια γροθιά. Ο δρόμος είναι ένας και είναι Πανιώνιος. Εξ του και ο τίτλος Πανιωδρόμος…

Δεν μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη τα παιδιά του Χάντμπολ σήμερα

Previous article

Το video του Χάντμπολ του Πανιωνίου

Next article
Login/Sign up