Πάμε σαν άλλοτε Πανιωνάρα μου!!!

Ο Βάτσιος στο ΠΑΟΚ – Πανιώνιος
19 Μαΐου 2017
Πάνθηρες: «19 Μαΐου σήμερα είναι ημέρα μνήμης»
19 Μαΐου 2017

Ο Πανιώνιος με την νίκη επί της ΑΕΚ έκανε την όγδοη εκτός έδρας νίκη του και ισοφαρίζει το ρεκόρ του 1970/71 όπου είχε τερματίσει και εκείνη την χρονιά στη δεύτερη θέση

Ο Πανιώνιος πλέον περιμένει την Κυριακή να παίξει ίσως και το δυσκολότερο παιχνίδι του για φέτος στα playoffs αυτό με τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς ετοιμάζεται πυρετωδώς με προπόνηση πρωί και απόγευμα, έτσι ώστε να ανέβει στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο και να αντιμετωπίσει πλέον τον βασικό του αντίπαλο για την πρώτη θέση των playoffs όπου οδηγεί στους προκριματικούς αγώνες του champions league για την χρονιά 2017-2018.

Ο Πανιώνιος αυτή τη χρονιά έδειξε ότι όχι μόνο δεν κατέβηκε αδιάφορος στους αγώνες των playoffs, αντιθέτως κατέβηκε όλη η ομάδα χωρίς ένα βασικό μειονέκτημα, το άγχος, έτσι κατάφερε να πάρει το διπλό μέσα στο ΟΑΚΑ και την ισοπαλία που αν τον άφηναν οι διαιτητές αυτής της αναμέτρησης θα έπαιρνε και εκεί τους τρεις βαθμούς και πλέον θα μιλούσαμε αλλιώς για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η ομάδα όπως το είπε η διοίκηση όλη, κοιτά να εκμεταλλευτεί τα πάντα, και ειδικά τα πολλά μειονεκτήματα που έχουν όλοι οι αντίπαλοι απέναντι στον ιστορικό. Το βασικό τους μειονέκτημα όλων είναι το άγχος που έχουν σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουν, και φυσικά η χαμηλή φυσική κατάσταση όλων τον αντιπάλων του Πανιώνιου.

Φέτος πλέον φτάσαμε τις οκτώ νίκες εκτός έδρας και οι δύο ήρθαν επί του Ολυμπιακού μέσα στο Καραϊσκάκης και η άλλη επί της ΑΕΚ μέσα στο ΟΑΚΑ. Αν κοιτάξουμε το παρελθόν ο Πανιώνιος είχε να κάνει οκτώ νίκες εκτός έδρας από την εποχή του 1970/71 όπου στο τέλος της χρονιάς είχε τερματίσει δεύτερος.

Έτσι πλέον βάσει στατιστικής δεν είναι και τίποτε δύσκολο να καταφέρουμε να τερματίσουμε δεύτεροι και φέτος μία νίκη ή μία ισοπαλία επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα και πλέον όλοι ετοιμάστε τα διαβατήρια του champions league. Υπάρχει κάποιο πρόβλημα όμως πρέπει η διοίκηση του ιστορικού να το λύσει άμεσα για να μην βρεθούμε προ εκπλήξεων, το σεντόνι στο κέντρο του γηπέδου ποιοι θα το κουνούν?