ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ

Πάμε όλοι μαζί αύριο να πάρουμε νίκη και στο μπάσκετ

0

Ελάτε όλοι αύριο να κλείσουμε ένα Πανιώνιο Σαββατοκύριακο με επιτυχίες σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ

Ένα ωραίο βράδυ Σαββάτου μας χάρισε σήμερα ο Ιστορικός με την νίκη του επί του ΑΡΗ με 1-0. Αύριο όλοι πρέπει να πάμε στο Αρτάκης για να ενισχύσουμε την ομάδα του Κρις Χουγκάζ και των “παιδιών του” όπου δίνουν το πρώτο τους επίσημο παιχνίδι για την φετινή Basket league.

Αν αισθανόμαστε και αγαπάμε αυτή την ομάδα όλοι μαζί θα είμαστε στις γνώριμες για εμάς θέσεις του Αρτάκης για να φωνάξουμε για την Ιστορία μας για το σήμα μας για αυτό το κόκκινο & μπλε που μας τρελαίνει και μας πηγαίνει στον ουρανό κάθε φορά που κερδίζει.

Ο Πανιώνιος ανήκει σε όλους εμάς δεν μας ενδιαφέρει ποιος τον διοικεί εμάς το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι το όνομα και αυτό αύριο θα γράφει ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ η Ιστορία αυτής της πόλης η ΙΣΤΟΡΙΑ των παππούδων μας η ΙΣΤΟΡΙΑ του Φάνη, του Γάσπαρη του Μπόμπαν και κάθε μεγάλου παίκτη που μάτωσε και αγάπησε αυτή την ομάδα.

Μην δίνουμε εμείς οι ίδιοι δικαιώματα σε ομάδες “χωριά” να μας λοιδορούν για τον κόσμο και σε κανένα “νεκροθάφτη” του μπάσκετ να μας λέει ότι δεν είσαι για την Α1 αφού δεν έχεις κόσμο να παρουσιάσεις. 

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο αλλά όλοι πρέπει να είμαστε μέσα στο Αρτάκης και να ακουστεί από 2.000 κόσμο το ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. Να ακουστεί το καθιερωμένο τύμπανο να μας δίνει τον ρυθμό και εμείς να τραγουδάμε…. ΠΑΝΙΩΝΑΡΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ……

Ο Πανιώνιος είναι ΙΔΕΑ και οι ΙΔΕΕΣ δεν πεθαίνουν ποτέ…..

ΤΣΑΚΙΡΗΣ ΛΑΜΠΡΟΣ

Ντομίνγεζ: “Προπονούμαι συνέχεια για αυτά τα τελειώματα”

Previous article

Ο Κρις Χουγκάζ στον “Πρώτο σκόρερ” αύριο 8/10 μόνο στο NStv

Next article
Login/Sign up