ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πάμε για τα Πανιώνια “διπλά” αυτό το Σαββάτο-Κύριακο

0

Ο Πανιώνιος αυτό το Σαββάτο-Κύριακο έχει σε Μπάσκετ και Ποδόσφαιρο δύο παιχνίδια όπου παίζει εκτός έδρας.

Αυτό το ΣΚ οι ομάδες Μπάσκετ και Ποδοσφαίρου παίζουν σε Υμηττό και Λιβαδειά αντίστοιχα και θέλουν και οι δύο για τους δικούς τους λόγους να περάσουν νικηφόρα σε αυτά τα παιχνίδια.

Το Σάββατο ο Μπασκετικός Πανιώνιος παίζει στις 17:00 με τον Αμύντα μέσα στην έδρα του και όλοι παίχτες και κόσμος θα βρεθεί μέσα στο κλειστό του Υμηττού για να υποστηρίξει αυτή την ομάδα που πλέον δεν τη χωρά η Α2 και βλέπει την άνοδο απο το δικό της μάτι.

Την Κυριακή οι ποδοσφαιρόφιλοι οπαδοί και φίλαθλοι του Αιώνιου θα μετακομίσουν στη Λιβαδειά για το “εξάποντο” του Αιώνιου μέσα στην Λιβαδειά. Ο Πανιώνιος τους θέλει αυτούς τους βαθμούς για να συνεχίσει να ελπίζει σε αυτό που δεν τον άφησαν πέρυσι να κάνει.

Όλος ο κόσμος του Πανιώνιου θα βρίσκεται στη Λιβαδειά απο το πρωϊ για το καφεδάκι τους στην ωραία πλατεία της πόλης και μετά τα σουβλάκια θα πάει προς το γήπεδο. Να θυμίσουμε ότι η ΠΑΕ Λιβαδειάς έχει παραχωρήσει τη θύρα 4 στους φιλάθλους του Πανιώνιου όπου θα μπορούν οι ίδιοι μεμονωμένα να προμηθεύονται απο έξω απο το γήπεδο εισιτήρια.

Επίσης να μην ξεχνάμε και το κρίσιμο παιχνίδι του Βόλεϊ στις 21:45 την Κυριακή το βράδυ όπου ο Ιστορικός αντιμετωπίζει στο Αρτάκης τον Ιωνικό σε ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου.

Φιλικό με την Ηλιούπολη οι παλαίμαχοι

Previous article

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΑΟ ΑΜΥΝΤΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ LIVE μετάδοση

Next article
Login/Sign up