ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Πανιώνιος: “Θα καταθέσουμε μηνύσεις στους διαιτητές για αλλοίωση αποτελέσματος”

0

Η ΠΑΕ Πανιώνιος με μια σκληρή ανακοίνωση αποκαλύπτει τον ρόλο της ΠΑΕ Βόλου, το πώς διαμόρφωσε το κλίμα υπέρ της όλη την εβδομάδα απειλώντας με μηνύσεις από τον ίδιο τον δήμαρχο Βόλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Σήμερα στο Βόλο καταλάβαμε πως παίζεται το παιχνίδι. Θα έπρεπε κι εμείς να έχουμε φροντίσει όλη την εβδομάδα να απειλούμε με μηνύσεις τους διαιτητές και να δημιουργούμε κλίμα.

Αλήθεια με ποια ποδοσφαιρική ιδιότητα  βγαίνει ο δήμαρχος της πόλης του Βόλου και απειλεί με μηνύσεις διαιτητές και συμβάλει στην δημιουργία κλίματος και εντυπώσεων εν όψει μιας κρίσιμης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης;

Δεν θέλουμε όμως να πιστέψουμε ότι όλο αυτό είχε αποτέλεσμα και πληρώσαμε το γεγονός ότι σε προηγούμενα παιχνίδια του Βόλου έγιναν λάθη τα οποία έπρεπε σήμερα να τα ρεφάρουν οι διαιτητές.

Υποχρεωθήκαμε σε ήττα με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και με μια ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα, που μας άφησε με δέκα παικτες σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα και προκάλεσε την αλλοίωση αποτελέσματος και που παράλληλα μας στερεί έναν βασικό μας παίκτη και μας αποδυναμώνει ενόψει του επόμενου αγώνα μας.

Εμείς όμως δεν θα βάλουμε μπροστά ούτε δημάρχους, ούτε κανέναν. 

Μόνοι μας, ως διοίκηση, θα καταθέσουμε μηνύσεις στους διαιτητές για αλλοίωση αποτελέσματος και μόνοι μας, κόντρα σε όλους και σε όλα θα παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία. 

Παπαβασιλείου: “Χάσαμε ένα παιχνίδι άδικα”

Previous article

Από την Δευτέρα η προπώληση των εισιτηρίων με ΠΑΟΚ

Next article
Login/Sign up