ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Πανιώνιος: “Να υπάρχει ισονομία στους αγώνες των play-out”

0

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε μια ανακοίνωση όπου θα καταθέσει στο σημερινό ΔΣ της Λίγκας αίτημα για αναβολή του αγώνα με την Λαμία όταν και εάν αναβληθεί και το παιχνίδι Ξάνθης – Παναιτωλικού.

Ο Πανιώνιος πολύ σωστά κάνει μια κίνηση αιτήματος της αναβολής και του δικού του αγώνα με την Λαμία εάν αναβληθεί και το δεύτερο κατά σειρά παιχνίδι εντός έδρας της Ξάνθης με τον Παναιτωλικό.

Να θυμίσουμε ότι και οι τρεις ομάδες, (Πανιώνιος, Ξάνθη, Παναιτωλικός) είναι αυτές που αγωνίζονται ουσιαστικά για την σωτηρία τους στην Super League. Δεν μπορεί να υπάρχουν ήδη παιγμένα παιχνίδια με όποιο αποτέλεσμα και να εκκρεμούν παιχνίδια που κρίνονται παραμονές? Αυτό είναι κατά της ισότητας για οποιαδήποτε ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος:  

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ θα καταθέσει στο σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Superleague αίτημα για αναβολή της αναμέτρησης της Δευτέρας με τη Λαμία, σε περίπτωση που υπάρξει ανάλογη απόφαση της διοργανώτριας για το παιχνίδι Ξάνθη – Παναιτωλικός.

Καταλαβαίνουμε και συμμεριζόμαστε τα προβλήματα που έχει δημιουργήσει ο κορονοϊός στον ακριτικό νομό, όμως με ήδη ένα παιχνίδι της Ξάνθης να έχει αναβληθεί (αυτό με τον Ατρόμητο), σε περίπτωση που κάτι τέτοιο γίνει και με δεύτερη αναμέτρηση, δημιουργούνται αυτομάτως συνθήκες ανισότητας στην διαδικασία των play out.

Σε μια διοργάνωση, όπου τρεις ομάδες παλεύουν για την παραμονή τους στην κατηγορία, δεν είναι δυνατόν, η μια εξ αυτών να δώσει τα παιχνίδια της γνωρίζοντας τα αποτελέσματα των άλλων δύο.

Ζητούμε από την διοργανώτρια αρχή να διασφαλίσει τους όρους ισονομίας και να προστατεύσει την αξιοπιστία του πρωταθλήματος.

Λέσχη Φίλων Πανιωνίου: “Ήρθε η ώρα ο κόσμος του Πανιωνίου να γίνει ΕΝΑ”

Previous article

Στη νεοσύστατη Pre League οι άνδρες του Βόλεϊ του Ιστορικού

Next article
Login/Sign up