ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Πανιώνιος: “Η στοχοποίηση παικτών μας, ξεκίνησε από το 13ο λεπτό”

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος μετά την απαράδεκτη διαιτησία που είδαμε όλοι στο παιχνίδι με τον Άρη, και όπως λέει, “Το ποτήρι ξεχείλισε”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος

Η πρόθεσή μας να μην αναφερόμαστε συνεχώς στη διαιτησία μετά από τα παιχνίδια της ομάδας μας, εκλήφθηκε από κάποιους ως αδυναμία. Με τον Βόλο και με τον ΠΑΟΚ περιμέναμε από τους αρμόδιους να επιληφθούν. Με τη Λαμία και με τον ΟΦΗ δεν διαμαρτυρηθήκαμε. Πλέον όμως κύριοι και μετά από αυτά που ζήσαμε στην αναμέτρηση με τον Αρη, το ποτήρι της οργής ξεχείλισε.

Ο κ. Μανούχος και ο –γνωστός και μη εξαιρετέος στην Πανιώνια Οικογένεια- κ. Σκουλάς, φρόντισαν να δείξουν τις προθέσεις τους από το ξεκίνημα της αναμέτρησης. Η στοχοποίηση παικτών μας, ξεκίνησε από το 13ο λεπτό, όταν οι δύο αμυντικοί μας μέσοι είχαν ήδη από μια κίτρινη κάρτα.

Μέσα σε δύο λεπτά, ο Μιλόγεβιτς είδε την κίτρινη κάρτα δύο φορές, με αποτέλεσμα να αναγκαστούμε να αγωνιστούμε σε όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες. Και ειλικρινά δεν θα είχαμε πρόβλημα, εάν ο κ. Μανούχος, έδειχνε την ίδια ευαισθησία και τιμωρούσε με κίτρινη (που θα ήταν η δεύτερη και άρα κόκκινη) τον Μπρούνο Γκάμα στο 63’, για παρόμοια φάση. Η πλήρης εφαρμογή του ορισμού «δύο μέτρα και δύο σταθμά» δηλαδή.

Μετά από όλα αυτά βέβαια, δεν περιμέναμε στο 80’ να τιμωρήσουν με κόκκινη κάρτα την ΕΚΤΟΣ ΦΑΣΗΣ αγκωνιά του Ιντέγε στον Ευαγγέλου.

Συγχαρητήρια κύριοι. Ζήτω το ελληνικό παρασκηνιακό ποδόσφαιρο από τους κρατικούς υπαλλήλους μέχρι τους διαιτητές.

Ο Πανιώνιος φέτος θα δώσει μέχρι τέλους την μάχη για την παραμονή του. Το μόνο που θέλουμε είναι να μας ΕΠΙΤΡΕΨΕΤΕ να την δώσουμε με αξιοπρέπεια και στο τέλος να πάρουμε αυτό που δικαιούμαστε.

Πάνθηρες: “Στον Πανιώνιο χρειαζόμαστε ειλικρίνεια και πάθος”

Previous article

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα υδατοσφαίρισης του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up