ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Πανιώνιος: “Η αστυνομία δεν εγγυήθηκε την ασφάλεια 400 οπαδών μας”

0

Η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση για τα αίσχη της αστυνομίας που έγιναν σήμερα και δεν εγγυήθηκαν την ασφάλεια 400 οπαδών του Πανιώνιου για να πάνε στο Καραϊσκάκης να παρακολουθήσουν την ομάδα τους

Επιτέλους σε αυτό το φαύλο κράτος που ζούμε που είναι η δημοκρατικότητα του Έλληνα πολίτη? Που είναι η ελεύθερη μετακίνηση οπαδών που έχει δώσει στους συγκεκριμένους εισιτήρια και αυτοί δεν αφήνουν με την βοήθεια της αστυνομίας τους δικούς μας να παραβρεθούν στο γήπεδο? Αλήθεια υπάρχει υπουργός? Θα υπάρχουν επιπτώσεις σε αυτούς που έδωσαν την εντολή να μην βρεθούν οι Πάνθηρες στο Καραϊσκάκης? Περιμένουμε απαντήσεις.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος έχει ως εξής:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ είχε κάνει όλες τις απαιτούμενες ενέργειες ούτως ώστε να διασφαλίσει την παρουσία των οργανωμένων οπαδών της στο Καραϊσκάκη. Άλλωστε αυτή ήταν και η  συμφωνία των δυο ομάδων. Για ανταλλαγή εισιτηρίων.

Ομως ενώ στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η αστυνομία εγγυήθηκε την ασφάλεια 1.000 αντιπάλων οπαδών, ξαφνικά απόψε δεν μπορούσε να κάνει το ίδιο για 300-400 οπαδούς μας. Με αστείες δικαιολογίες ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμες δυνάμεις. Το θεωρούμε κοροϊδια καθώς διμοιρίες ξαφνικά βρέθηκαν αλλά για να σταματήσουν τον κόσμο μας στο Παλαιό Φάληρο, ενώ τα ΜΑΤ δεν συνόδεψαν την αποστολή μας.

Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ έχει ανοίξει τις πόρτες του σταδίου της Νέας Σμύρνης και υποδέχεται τους αντιπάλους οπαδούς μέσα σε φίλαθλο πνεύμα. Η δε συμπεριφορά των δικών μας φιλάθλων είναι υποδειγματική. Για ποιο λόγο η Αστυνομία λοιπόν εξαντλεί την αυστηρότητα της στους δικούς μας οπαδούς, όπως έκανε περσυ στο Αγρίνιο και φέτος στο Καραϊσκάκη;

Εμεις δηλώνουμε ότι λόγω αυτής ακριβώς της στάσης της αστυνομίας δεν θα χορηγούμε πλέον εισιτήρια στις αντίπαλες ομάδες καθώς ουσιαστικά δεν υπάρχει ανταλλαγή εισιτηρίων.

Καμαρά: “Μετά το 65′ μας βγήκε η κούραση”

Previous article

Την Brooke Johnson απέκτησε το γυναικείο Basket του Πανιώνιου

Next article
Login/Sign up