ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

ΠΑΕ Πανιώνιος – Δήλωσε συμμετοχή και περιμένει την απάντηση

0

Ο Πανιώνιος χθες 16/9 δήλωσε συμμετοχή στο πρωτάθλημα της SL2 και περιμένει την απάντηση από τους υποψήφιους επενδυτές

Η SL2 ξεκινά στις 24 Οκτωβρίου και ο Πανιώνιος μαζί με τις υπόλοιπες ομάδες της SL2 δήλωσαν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα εκτός του Πλατανιά που μέχρι και σήμερα δεν έχει φανεί η κατάθεση στην τράπεζα.

Τις προηγούμενες εβδομάδες ακούστηκαν πάρα πολλά με διάφορα δημοσιεύματα περί Ρώσων, Ουκρανών, Ισπανών, και διάφορων άλλων εθνικοτήτων όπου ενδιαφέρονται για το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος.

Να μην γελιόμαστε αν ο Πανιώνιος δεν βρει επενδυτή κοινώς, χρήμα δεν μπορεί να σταθεί σε κανένα επαγγελματικό πρωτάθλημα. Ο Πανιώνιος χωρίς ρευστό η μόνη λύση είναι να παραμείνει για δύο χρονιές στην Γ’ Εθνική.

Η ομάδα έχει μόλις δύο συμβόλαια στην κατοχή της, αυτά των Λυμπεράκη και Ρέτσου και τον περσινό προπονητή Λεωνίδα Βόκολο. Για να παίξει στις 24 Οκτωβρίου μπάλα και να μπορέσει να είναι ανταγωνιστικός στο πρωτάθλημα της SL2 πρέπει να πάρει παίκτες και να πληρώσει δικαστικές αποφάσεις -προσφυγές παλαιών παικτών- έτσι ώστε να μην ξεκινήσει με -12 βαθμούς.

Αυτό μόνο ένας επενδυτής μπορεί να το εξασφαλίσει και να τρέχει και τις υποχρεώσεις σε εφορία και ΙΚΑ.

Πιστεύουμε ότι η απάντηση από τους επενδυτές θα έρθει το αργότερο μέχρι τα τέλη της εβδομάδας και ελπίζουμε να είναι θετική και ο Πανιώνιος να βρει τον δρόμο του, έναν δύσκολο δρόμο για την άνοδο στην κατηγορία που ανήκει.

Σημαντική διάκριση για τον Πανιώνιο στο Πανελλήνιο ανοιχτής θάλασσας

Previous article

Μια εβδομάδα μετά θα κάνει πρεμιέρα στη SL2 ο Πανιώνιος

Next article
Login/Sign up