ΜΠΑΣΚΕΤ

Ούτε φωνή, ούτε ακρόαση ΓΙΑΤΙ?????

0

Ξέρεις κάτι; Ο μπασκετικός Πανιώνιος πεθαίνει. Πεθαίνουμε σαν ομάδα στο μπάσκετ. Κάναμε τον κύκλο μας. Δεν ξέρω αν θα αντέξουμε; Δεν ξέρω αν θα την “βγάλουμε”. Αλλά αν είναι να “πεθάνουμε” ας πεθάνουμε γρήγορα, γιατί η αγωνία κρατά πολύ και κάνει μεγάλο θόρυβο.

Στις 28/9 ξεκινά το νέο πρωτάθλημα της Basket League και ΟΛΕΣ οι ομάδες ετοιμάζονται για αυτό το πρωτάθλημα. Οι μεταγραφές είναι στο αποκορύφωμα τους και όλοι συζητούν για τους παίκτες που αγοράζουν.

Οι προπονητές είναι μέσα στους αγωνιστικούς χώρους δοκιμάζουν τα συστήματα τους και βλέπουν τους παίκτες τους ημέρα με την ημέρα να βρίσκουν την φόρμα τους για το μεγάλο ξεκίνημα.

Όμως υπάρχει μια ομάδα μέσα στις 14 που ακόμα ούτε προπονητή δεν έχει κλείσει αλλά ούτε κανείς δεν ξέρει το ρόστερ της. Δυστυχώς ακόμα δεν ξέρουμε που είναι τα γραφεία τους, δεν ξέρουμε αν υφίσταται ακόμα σαν ΚΑΕ. Δυστυχώς δεν υπάρχει κανείς επίσημα να ενημερώσει κανέναν, υπήρχαν μερικοί που τους υποστήριζαν πέρυσι και έσκιζαν τα ιμάτιά τους αλλά ΤΩΡΑ που είναι? Ποιος θα βάλει τώρα πλάτη?

Προβλέπεται ότι θα έχουμε τα ίδια και φέτος και χειρότερα αν σήμερα δεν κάνουμε τίποτα, αν ο ερασιτέχνης δεν βγει μπροστά να υποστηρίξει τα συμφέροντα του συλλόγου. Καλούμαι όποιον υπεύθυνο να αναλογιστεί τις ευθύνες που έχει για αυτό τον σύλλογο που κλείνει φέτος τα 130 χρόνια της Ιστορίας του.

Μαζί και του χρόνου ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης

Previous article

Παρέμεινε ο Διαμαντής Μαυραγάνης στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up