ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Ούτε φωνή ούτε ακρόαση για τις ζημιές στην ενόργανη του Πανιωνίου

0

Οι καταστροφές που έγιναν τον Μάιο στον χώρο της ενόργανης έπληξαν το τμήμα τόσο στις εγκαταστάσεις αλλά και στα όργανα και στρώματα του χώρου.

Τον Μάιο μετά από μια αναπάντεχη νεροποντή που έπληξε την Αθήνα στις εγκαταστάσεις της ενόργανης του Πανιωνίου υποχώρησε ένα τοιχίο. Ο μεγάλος όγκος νερού που μπήκε μέσα στις εγκαταστάσεις της ενόργανης κατέστρεψε υλικό εκγύμνασης των αθλητών του Πανιωνίου.

Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα δεν βρέθηκε κανείς να βοηθήσει να διορθωθεί το πρόβλημα. Παρά τις επιστολές που έστειλε ο ερασιτέχνης τόσο στον δήμο Νέας Σμύρνης όσο και στην Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για να βοηθήσουν στην αποκατάσταση των ζημιών δεν φιλοτιμήθηκε κανείς να στείλει κάποιους να δουν τουλάχιστον τι έχει συμβεί.

Ο δήμος δεν είχε προσωπικό από τις τεχνικές υπηρεσίες του να στείλει να δουν αν μπορούν οι ίδιοι να επιδιορθώσουν το τοιχίο?

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού δεν μπόρεσε να κοιτάξει το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Πανιώνιος, που όπως φαίνεται είναι και πολύ σοβαρό μιας και το τμήμα της ενόργανης δεν μπορεί ακόμα να λειτουργήσει λόγω της ζημιάς που έχει υποστεί.

Κάποιοι μάλιστα αναφέρθηκαν και στο πρόγραμμα “Φιλόδημος” όπου έχει εγκριθεί για την αποπεράτωση των έργων για τις θύρες 2, 3 και τους χώρους που βρίσκονται από κάτω αλλά… μάλλον θα ξανά δούμε να πλημμυρίζει η αίθουσα της ενόργανης και έργα δεν θα έχουν ξεκινήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας τα έργα του προγράμματος “Φιλόδημος” δεν θα ξεκινήσουν ούτε τον Σεπτέμβριο, αν και μερικοί ανακοίνωναν ότι θα ξεκινήσουν μέσα στον Ιούλιο.

Δείτε τις καταστροφές που είχαν γίνει τότε στο τμήμα:

Κορωνοϊός – 55 νέα κρούσματα – 2 νεκροί σήμερα

Previous article

Λέσχη Φίλων Πανιωνίου: “Ήρθε η ώρα ο κόσμος του Πανιωνίου να γίνει ΕΝΑ”

Next article
Login/Sign up