ΜΠΑΣΚΕΤ

Ορίστηκε εκπρόσωπος του ερασιτέχνη στη ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa

0

Ο Πανιώνιος μετά από σχεδόν δύο χρόνια όρισε νέο εκπρόσωπο του ερασιτέχνη στη ΚΑΕ Πανιώνιος Su Casa.

Ο Διονύσης Κοκκινάκης θα είναι εκπρόσωπος του ερασιτέχνη μέσα στο διοικητικό συμβούλιο της ΚΑΕ Πανιώνιος. Ο ερασιτέχνης μετά από σχεδόν δύο χρόνια τοποθετεί στην ΚΑΕ τον άνθρωπό του έτσι ώστε να συμμετέχει ενεργά σε όλες τις αποφάσεις και κινήσεις της ΚΑΕ Πανιώνιος.

Ο Διονύσης Κοκκινάκης εξελέγη στην τελευταία ψηφοφορία του ερασιτέχνη και είναι άνθρωπος που προέρχεται από το μπάσκετ. Γνωρίζει καλά το άθλημα και πιστεύουμε ότι θα βοηθήσει με την εμπειρία του τόσο στη ΚΑΕ όσο και στον ερασιτέχνη για όλα τα θέματα του μπάσκετ.

Το βασικότερο που έχει ο κύριος Κοκκινάκης είναι ότι είναι νέος άνθρωπος και με ανοιχτό μυαλό.

Όλοι ξέρουμε ότι το πρωτάθλημα της Basket League έχει μια διακοπή και με την επανέναρξή του, ΚΑΕ και ερασιτέχνης πρέπει να βρουν μια κοινή φόρμουλα έτσι ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της σωτηρίας της ομάδας και από το καινούριο πρωτάθλημα να μπουν όλα επί τάπητος και να σχεδιαστεί μια καινούρια δυνατή ομάδα του Ιστορικού που να βρίσκεται στις θέσεις που της αξίζουν.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη έχει ως εξής:

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. όρισε, ομόφωνα, εκπρόσωπό του στην ΚΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ Γ.Σ.Σ. , το μέλος του κ. Διονύσιο Κοκκινάκη.

Έκοψαν την πίτα τους οι Πάνθηρες

Previous article

Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με Οικονομίδη

Next article
Login/Sign up