ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ορίστηκαν οι εκλογές στον ερασιτέχνη για τις 19 Απριλίου

0

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ερασιτέχνης όπου ορίζει την διεξαγωγή των εκλογών του σωματείου για τις 19 Απριλίου

Ο ερασιτέχνης όρισε τις εκλογές για τον Απρίλιο και εξέδωσε και ανακοίνωση. Επίσης ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Άρης Μισαηλίδης συναντήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα με τον Παναγιώτη Φασούλα και μίλησαν για τις εκλογές στην ΕΟΚ. Ο κ. Μισαηλίδης ανέφερε την υποστήριξη του Πανιωνίου για μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ στο πρόσωπο του Φάνη Χριστοδούλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των εκλογών από τον ερασιτέχνη.

Το Δ.Σ. Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. με την από 12/3/2021 απόφασή του, έχοντας υπόψη του το Νόμο 4778/2021 (άρθρο 45) και τις υγειονομικές συνθήκες της πανδημίας, ομόφωνα αποφάσισε τη διεξαγωγή των αρχαιρεσιών (που είχαν αρχικώς προγραμματιστεί για την 9-12-2020 και αναβλήθηκαν) τη Δευτέρα 19/4/2021 και ώρα 12:00 έως 18.00 μ.μ., με ηλεκτρονικά μέσα. Ειδικότερα η ψηφοφορία θα διεξαχθεί, όπως ο νόμος ορίζει, μέσω ειδικού πληροφοριακού συστήματος  με την ονομασία «ψηφιακή κάλπη ΖΕΥΣ».

Ο ορισμός της Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια των αρχαιρεσιών και όλες οι σχετικές  διαδικασίες της ψηφοφορίας θα υλοποιηθούν σύμφωνα με το Ν. 4778/2021 (άρθρο 45), το Ν.2725/99) όπως αυτός ισχύει σήμερα (Ν. 4726/2020), τις σχετικές Υπουργικές Αποφάσεις και εγκυκλίους που έχει εκδώσει το Υπουργείο Πολιτισμού & Αθλητισμού και τα συναρμόδια Υπουργεία και το καταστατικό του Συλλόγου.

Σημειώνεται ότι θα ακολουθήσουν νεότερες ανακοινώσεις που θα αφορούν στο δικαίωμα ψήφου, στις υποψηφιότητες, μαζί με αναλυτικές οδηγίες για την ηλεκτρονική διεξαγωγή της ψηφοφορίας, καθώς και όλα τα σχετικά θέματα, όπως ο Νόμος ορίζει.

Το Δ.Σ. του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ.

Η ανακοίνωση του ερασιτέχνη για το “Φιλόδημος ΙΙ”

Previous article

Αρνητικά όλα τα τεστ και επιστροφή στις προπονήσεις

Next article
Login/Sign up