ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οριστικά στα μπαράζ ο Πανιώνιος – Απορρίφθηκε η ένσταση της Ηλιούπολης

0

Απαράδεκτη η έφεση της Ηλιούπολης για την αντικανονική συμμετοχή του Κοντοέ αποφάσισε και η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας

Μετά την απόρριψη από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ήταν η σειρά της Επιτροπής Εφέσεων της Ομοσπονδίας να απορρίψει  ως απαρέδεκτη την ένσταση της Ηλιούπολης για αντικανονική συμμετοχή του αρχηγού του Πανιωνίου Γιάννη Κοντοέ στο πρόσφατο παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων, έτσι οριστικά και αμετάκλητα ο Ιστορικός θα πάρει μέρος στα πλέι οφ ανόδου, έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη θέση τον 6ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

“Η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την τελευταία της συνεδρίαση, έλαβε την ακόλουθη απόφαση.

Απέρριψε ως απαράδεκτη την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ, στο μέτρο που στρέφεται κατά του δεύτερου εφεσιβλήτου, Ιωάννη Κοντοέ. Απορρίπτει την από 24.5.2021 και με αριθ. πρωτ. ΕΠΟ 11392/24.5.2021 έφεση του αθλητικού σωματείου με την επωνυμία “Γ.Σ. ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ” κατά της υπ΄ αριθ. 81/20.5.2021 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ”.

Ξεκινούν τα έργα κατασκευής του νέου κλειστού Γυμναστηρίου Ν. Σμύρνης (Pics)

Previous article

Ποιότητα Ζωής «Ευχόμαστε να ξεκινήσουν γρήγορα οι εργασίες Ανέγερσης…»

Next article
Login/Sign up