ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ

Ορφέας: “Οι βλαβερές πλειοψηφίες έχουν γίνει ηχηρές μειοψηφίες”

0

Ανακοίνωση εξέδωσε η συμμετοχική κίνηση για τον Πανιώνιο «Ορφέας» η οποία καλεί όλο τον κόσμο να βρεθεί δίπλα στον ερασιτέχνη και να ξεπεράσει τα 1000 άτομα ενεργά μέλη, έτσι ώστε ο Πανιώνιος Γ. Σ. Σ να γίνει ο «χείμαρρος» που θα εκπροσωπεί την ψυχή κάθε Πανιώνιου

Ορφέας – Συμμετοχική Κίνηση για τον Πανιώνιο

Πριν από ένα χρόνο ξεκίνησε η -πετυχημένη όπως αποδείχθηκε- προσπάθεια ανανέωσης και εγγραφής νέων μελών στον Ερασιτέχνη. Μια προσπάθεια που τάραξε τη ραστώνη των διαδικασιών και την οποία οι εξελίξεις σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ ανέδειξαν σε άμεσα σημαντική.

Ο Ερασιτέχνης είναι η ψυχή, η δύναμη του Συλλόγου. Είναι η Ιστορία μας, η εικόνα μας, τα παιδιά μας, οι εγκαταστάσεις μας, εμείς και η νοοτροπία μας. Έστω και αργά, έστω κι αν χρειάστηκε να προηγηθούν επώδυνες εξελίξεις, αρκετός κόσμος το συνειδητοποίησε.

Με την ανανέωση όσων γράφτηκαν για πρώτη φορά πέρυσι το διάστημα Αυγούστου-Οκτωβρίου, αλλάζουν οι ισορροπίες. Τα ενεργά μέλη υπερδιπλασιάζονται και αυτομάτως η δυναμική μας αυξάνεται. Εξίσου σημαντικές, όμως, είναι και οι νέες εγγραφές. Ο Πανιώνιος ΓΣΣ επιβάλλεται να ξεπεράσει τα 1000 μέλη και να είναι πολυφωνικός, με κόσμο ενεργό στις διαδικασίες.

Ένα χρόνο τώρα έχει μπει το νερό στο αυλάκι και σύντομα θα γίνει χείμαρρος. Οι βλαβερές πλειοψηφίες έχουν γίνει ηχηρές μειοψηφίες με χαρακτηριστικό παράδειγμα την πρόσφατη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου. Σε λίγες μέρες θα έχουν αντικατασταθεί από απολύτως Πανιώνιες πλειοψηφίες! Όλοι μαζί ενεργοί, κοντά στις εξελίξεις, θα κοιτάξουμε με ειλικρίνεια τα προβλήματα του Συλλόγου, ώστε βήμα-βήμα να τον επαναφέρουμε εκεί από όπου επιτρέψαμε όλοι μαζί να πέσει.

Ο Ερασιτέχνης δεν ανήκει στον κόσμο του, ο Ερασιτέχνης είναι ο κόσμος του, ανήκει στους Πανιώνιους, σε αυτούς που δάκρυσαν στις κερκίδες και θέλουν να τον κληροδοτήσουν στα παιδιά τους. Όποιος απεργάζεται τα δικά του συμφέροντα μέσα από τον Σύλλογο, σύντομα θα πάρει τον δρόμο του κι εμείς τον δικό μας. Τον αυθεντικά κυανέρυθρο δρόμο!

Με αγάπη, με πάθος για τον Πανιώνιο, με μεγάλα όνειρα που σύντομα μέσα από σκληρή δουλειά θα γίνουν πράξη…

Αρχηγός και του χρόνου ο Γιάννης Κοντοές στον Πανιώνιο

Previous article

Τέσσερις οι ομάδες που δηλώνουν αδυναμία για την Super league 2

Next article
Login/Sign up