ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του Πανιώνιου Γ.Σ.Σ

0

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 3/2 η γενική συνέλευση του ερασιτέχνη Πανιώνιου όπου έγιναν ο οικονομικός απολογισμός του έτους και οι εκλογές.

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε σήμερα την γενική του συνέλευση παρουσία φίλων, φιλάθλων και μελών του.

Ο Πρόεδρος του ερασιτέχνη Πανιώνιου άνοιξε την γενική συνέλευση με ομιλία του όπου αναφέρθηκε στα οικονομικά του συλλόγου -το βασικότερο που μπορούμε να κρατήσουμε είναι ότι πλέον ο ερασιτέχνης δεν χρωστά ούτε ευρώ στην εφορία- Επίσης ανέφερε πως έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές προς το ΙΚΑ και τις ΔΕΚΟ.

 

Ο κύριος Άρης Μισαηλίδης αναφέρθηκε και στο έργο “Φιλόδημος” όπου είναι πολύ κοντά στην υλοποίησή του με το μόνο που μένει είναι η υπογραφή του υπουργού για να αρχίσει να πραγματοποιείται το έργο στο στάδιο της Νέας Σμύρνης ύψους 600.000€ όπου θα συνεισφέρει και ο δήμος της πόλης με 400.000€.

“Πιστεύουμε ότι τον Μαϊο θα μπορέσουν να ξεκινήσουν τα έργα μέσα στο γήπεδο για να έχουν τα τμήματα που βρίσκονται κάτω από τις θύρες 1-2-3 πιο καλές συνθήκες για προπονήσεις στους αθλητές τους” ανέφερε ο πρόεδρος του Πανιώνιου.

Στην συνέχεια ο κ. Δημήτρης Μιχαηλίδης πήρε τον λόγο για να αναφερθεί σε όλα τα τμήματα του ιστορικού που προσπαθούν μέσα στους αγωνιστικούς χώρους για να κρατούν τη σημαία του Ιστορικού όσο πιο ψηλά μπορούν.

Στο τέλος η οικονομική διευθύντρια του συλλόγου κυρία Παύλου έδωσε στα μέλη τον οικονομικό απολογισμό του έτους (έσοδα – έξοδα) και τις υποχρεώσεις του συλλόγου ως προς την εφορία και τα δημόσια ταμία.

Στη συνέχεια τα ενεργά οικονομικά μέλη του ερασιτέχνη ψήφισαν για το νέο διοικητικό συμβούλιο όπου εκλέχθηκαν παμψηφεί 14 μέλη και ο πρόεδρός του.

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020, η Τακτική Γενική Συνέλευση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. και Αρχαιρεσίες.

Σε σύνολο 67 ταμειακώς εντάξει μελών, ψήφισαν 42.

Ψηφίσαντες 42

Έγκυρα 41

Άκυρα 1

 

Λευκά 1

 

Εκλέγονται ως εξής:

Πρόεδρος: Μισαηλίδης Αριστόβουλος (Άρης)

Τακτικά Μέλη: Δήμα Κωνσταντίνα, Κατσούλης Σταύρος, Κοκαλιάρης Ιωάννης, Κοκκινάκης Διονύσιος, Μιχαηλίδης Δημήτριος, Μπελίτσης Κωνσταντίνος, Μπεχράκης Σταύρος, Παπαδάκος Κωνσταντίνος, Παύλου – Παπαγεωργίου Ελευθερία, Παρασκευόπουλος Νικόλαος, Τιγκηράκης Παναγιώτης – Αχιλλέας, Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος, Τσάκωνας Αθανάσιος, Χρυσοχόου Παναγιώτης

Αναπληρωματικά Μέλη: Γαλατάς Απόστολος, Θεοφιλόπουλος Κωνσταντίνος, Λάζαρης Βασίλειος, Τσάμης Πρόδρομος, Τσιάπης Παναγιώτης

Εξελεγκτική Επιτροπή: Ζευγαρόπουλος Σάββας, Κάλφας Αθανάσιος, Τζελέφας Ευάγγελος 

Αναπληρωματικά Μέλη Εξελεγκτικής Επιτροπής: Αγιανδρίτης Ανδρέας, Καραθανάσης Χρήστος

Εκτός δύο εβδομάδες ο Ευαγγέλου

Previous article

Το τμήμα ΣΚΑΚΙ του Πανιώνιου έκοψε την πίτα του (Pics)

Next article
Login/Sign up