ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι μαζί και ο “ψωριάρης” χώρια

0

Συνεδρίασε σήμερα το Δ.Σ της Super League και όλοι ομόφωνα εκτός του Παναθηναϊκού αποφάσισαν να μη δεχθούν την εισήγηση της ΕΠΟ για αλλαγή των ποινών σε περίπτωση μη αδειοδότησης και τη διατήρηση της αφαίρεσης βαθμών

Το μέτωπο της ΕΠΟ και το άλλο της Super League παραμένει ακόμα σε μεγάλη κόντρα μιας και η Λίγκα δεν δέχεται τις ποινές για τις ομάδες που δεν παίρνουν άδεια.

Οι εκπρόσωποι των ΠΑΕ συζήτησαν την πρόταση της Ομοσπονδίας για κατάργηση του μέτρου της αφαίρεσης βαθμών, κάτι που ψηφίστηκε την τελευταία στιγμή πέρυσι και έτσι απέφυγε τον υποβιβασμό ο Παναθηναϊκός.

Οι ομάδες σήμερα αποφάσισαν ομόφωνα εκτός του Παναθηναϊκού στην απόρριψη της πρότασης ΕΠΟ, τονίζοντας πως όλα θα μείνουν ίδια με πέρυσι, χωρίς αλλαγές.

Μιλώντας τόσο ο πρόεδρος του Πανιώνιου Χρήστος Δάρας όσο και ο Θόδωρος Καρυπίδης από την ΠΑΕ Άρης, άφησαν ένα ανοικτό «παράθυρο» για το αν θα αφαιρούνται 6 ή λιγότεροι βαθμοί, αφού υπήρξε διαφωνία σχετικά με το συγκεκριμένο.

Για την ακρίβεια, εννέα ΠΑΕ ψήφισαν υπέρ της παραμονής του -6 (​ΑΕΚ, ​ ΠΑΟΚ,  Απόλλων Σμύρνης,  Άρης,  Αστέρας Τρίπολης,  Ατρόμητος,  ​Λεβαδειακός,  Ξανθη,  ΠΑΣ Γιάννινα), ενώ οι υπόλοιπες επτά (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, Παναιτωλικός, Λαμία, ΑΕΛ, ΟΦΗ) ζήτησαν να αφαιρεθούν λιγότεροι βαθμοί. 

Η ανακοίνωση της Λίγκας όπως εξεδόθη:

«Κατά τη σημερινή συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε, μεταξύ άλλων, το εξής:

Αναφορικά με τις ποινές ομάδων που δε θα λάβουν άδεια κατά τη διαδικασία αδειοδότησης της ΕΠΟ, προκρίθηκε πλειοψηφικά εισήγηση προς την ΕΠΟ, όμοια με την περσινή (αφαίρεση 6 βαθμών, περιορισμός μετεγγραφών κ.λπ.)».

Παρελθόν ο Μπράτον Γουντ από τον Πανιώνιο

Previous article

1ο Τουρνουά μπάσκετ Παμπαίδων “Μάκης Δενδρινός”

Next article
Login/Sign up