ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Όλοι μαζί ενωμένοι και ο “ψωριάρης” χώρια… για το Αρτάκης

0

Στο δημοτικό συμβούλιο της Νέας Σμύρνης πέρασαν με πλειοψηφία οι μελέτες εφαρμογής του νέου κλειστού της Αρτάκης

Για πρώτη φορά η παράταξη του δημάρχου κ. Τζουλάκη – Λαρίση μαζί με την αντιπολίτευση του κ. Κουτελάκη συνεργάστηκαν άψογα για το καλό του αθλητισμού της πόλης μας.

Αρνητικά ψήφισαν οι 3 παρόντες σύμβουλοι της παράταξης «Στροφή Ν. Σμύρνης», που πρόσκειται στον ΣΥΡΙΖΑ. Όπως εξηγεί ο επικεφαλής της παράταξης Θέμης Παυλόπουλος, σε ερώτηση της εφημερίδας Επίκαιρα:

«H θέση μας είναι πάγια. Είμαστε υπέρ της κατασκευής αθλητικής εγκατάστασης στο χώρο της Αρτάκης αλλά με διαφορετικούς όρους δόμησης που θα σέβονται το αστικό τοπίο και τους περίοικους! Καταψηφίσαμε εχθές τη μελέτη εφαρμογής γιατί έρχεται ύστερα από σωρεία παραλείψεων και αβλεψιών από πλευράς των δημοτικών αρχών που εισηγήθηκαν στις περιφερειακές αρχές το έργο και το σχεδίασαν».

Η Πόλη Ανάποδα όπως αναμενόταν ψήφισε και αυτή αρνητικά.

Η ανέγερση του νέου Κλειστού, περνά πλέον στα χέρια της Περιφέρειας Αττικής και της αναδόχου εταιρείας. Με βάση όσα έχει δηλώσει ο Περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, αλλά και η Αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα (και Νεοσμυρνιά) Δήμητρα Νάνου, το έργο αναμένεται να ξεκινήσει πολύ σύντομα.

* Ένα μεγάλο μπράβο και στην συμπολίτευση αλλά και στην αντιπολίτευση που για το κοινό καλό συνεργάστηκαν άψογα και πλέον το “Γιοφύρι της Αρτάς-κης” είναι ένα έργο που θα ξεκινήσει και θα δώσει αθλητική πνοή στην πόλη μας.

Βόλεϊ Γυναικών – Η Ζωή Γεωργίου στον Πανιώνιο

Previous article

Βόλεϊ Γυναικών: Η Δανάη Κουδούνα στον Πανιώνιο

Next article
Login/Sign up