ΜΠΑΣΚΕΤ

Όλοι αύριο ενώνουμε τις φωνές μας στο Αρτάκης

0

Ο Πανιώνιος Βίκος Cola αύριο Σάββατο ξεκινά στο πρωτάθλημα της Basket League και υποδέχεται στο κλειστό της Αρτάκης τον Κόροιβο

Αύριο Σάββατο ο Ιστορικός ξεκινά μια σειρά αγώνων έως το τέλος του πρωταθλήματος της Basket League που είναι όλοι τελικοί.

Ο Πανιώνιος θέλει μετά την ολιγοήμερη διακοπή του πρωταθλήματος να ξεκινήσει με το δεξί και να κερδίσει την ομάδα της Αμαλιάδας με τουλάχιστον δύο πόντους. Ώστε σε περίπτωση ισοβαθμίας να μπορέσει να την προσπεράσει με την νίκη αυτή και τους δύο πόντους, μιας και στην Αμαλιάδα είχε χάσει με ένα πόντο διαφορά.

Έτσι όλοι οι φίλαθλοι του Ιστορικού πρέπει να είναι από νωρίς στο κλειστό της Αρτάκης για να ενώσουμε όλοι μαζί τις φωνές μας και να γίνουμε ο έκτος παίκτης μέσα στο γήπεδο. 

Πλέον υπάρχει ένας δρόμος για την ομάδα αν θέλει να σωθεί και να κρατηθεί στην Α1, η ΝΙΚΗ και κάθε παιχνίδι που θα παίζουμε με οποιοδήποτε είτε εντός, είτε εκτός ο Πανιώνιος πρέπει να κοιτά και να έχει το μυαλό του στο κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να προσπαθεί να το κερδίσει. 

Γιατί αν δεν γίνει αυτό ο δρόμος της Α2 θα είναι ανοικτός και επικίνδυνος για την συνέχεια αυτής της ιστορικής ομάδας. 

Δώστε όλοι το καλύτερο μέσα και έξω από το γήπεδο και στο τέλος θα κερδίσουμε όλοι μα πιο πολύ ο Πανιώνιος και η ιστορία του.

** Πάντως ακόμα περιμένουμε από την διοίκηση την δεύτερη μεγάλη μεταγραφή. Δυστυχώς οι αγωνιστικές ξεκίνησαν και δεν βλέπουμε φως στο τούνελ.

Μάλλον δεν προλαβαίνει ο Λάμπρου την ΑΕΚ

Previous article

Μιχάλη Γρηγορίου κανένα ταξίδι δεν τελείωσε Πανιώνιος είσαι…

Next article
Login/Sign up