ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν, έτσι Παναγιώτη ή όχι;

0

Ο Παναγιώτης Κόρμπος είναι ο άνθρωπος που όταν το δεις στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης ή ακόμα και γύρω από το γήπεδο του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ θα πας να του σφίξεις το χέρι, θα τον πάρεις μια αγκαλιά, θα του ζητήσει μια φωτογραφία ή ένα αυτόγραφο. Είναι εκείνος ο άνθρωπος που θα ήθελες να μη φύγει ποτέ από τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Όμως όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Ή όχι Παναγιώτη;

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Μπορώ να πω ότι η είδηση της αποχώρησης του Παναγιώτη Κόρμπου από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ με στεναχώρησε ιδιαίτερα. Όπως και τους περισσότερους που αγαπάνε αυτόν τον σύλλογο. Κανείς δεν το περίμενε. Ούτε και ο ίδιος ο αρχηγός των ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ. Ακόμα και αυτός μέσα του ταλαιπωρήθηκε αρκετά μέχρι να πάρει την οριστική του απόφαση. Πλέον με τα σενάρια να τον θέλουν να γίνεται κάτοικος Ριζούπολης για λογαριασμό του Απόλλωνα Σμύρνης (ενός ακόμα αγαπητού σωματείου) το μόνο που έχουμε να ευχηθούμε στον Παναγιώτη Κόρμπο είναι κάθε επιτυχία.

Μετά από 5,5 χρόνια στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και 167 συμμετοχές και 5 γκολ, η θητεία του 35χρονου άσου στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ ολοκληρώθηκε. Κατά τη διάρκεια της χρονιάς υπήρξαν κάποια περιστατικά με τη διοίκηση των Δάρα – Ζαμάνη που «χάλασαν» το κλίμα και ήταν κοινό μυστικό πως δύσκολα θα βρισκόταν και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Αν ρωτήσετε τον Παναγιώτη Κόρμπο θα σας τα πει. Δεν το έκανε μέχρι τώρα για να μην κάνει κακό στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Ο αρχηγός των ΚΥΑΝΕΡΥΘΡΩΝ όμως θα είναι πάντα ευπρόσδεκτος στη Νέα Σμύρνη. Είναι από τους ποδοσφαιριστές που αγάπησαν και αγαπήθηκαν από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ και μπήκε στη μικρή αλλά τεράστια λόγω ιστορίας λίστα του 130χρονου ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Πάντα άξιος!

«Από το είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της» που είπε στις 8 Ιανουαρίου του 2015 όταν ανακοινώθηκε από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ μέχρι το στερνό αντίο που έγινε στο Περιστέρι και στον αγώνα με τον Ατρόμητο, όπου ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ δεν μπόρεσε να πετύχει το πολυπόθητο τέρμα που θα τον κρατούσε στη Super League 1.

Υ.Γ. Επέλεξα την παραπάνω φωτογραφία μαζί με τον Σιώπη γιατί εκείνη η νύχτα δεν θα ξεχαστεί. Εγινε και ο Παναγιώτης Κόρμπος αρρωστάκι με τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Το πιο ωραίο συναίσθημα όμως είναι πως πανηγύριζε μαζί με τους Πάνθηρες σαν μικρό παιδί!

Βόλεϊ Γυναικών – Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα 2020-2021

Previous article

Αήττητος ο Πανιώνιος πέρασε και τον Κολοσσό με 94-54

Next article
Login/Sign up