Οικονόμου: «Είμαι πάρα πολύ καλά»

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στην κάμερα της NOVA και έδωσε το «παρών» στον αγώνα του Πανιώνιου με τον Ολυμπιακό

Πλέον ο Μιχάλης Γρηγορίου μπορεί να υπολογίζει στην βοήθεια του Βαγγέλη Οικονόμου ο οποίος έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα θα είναι σαν μια «μεταγραφή» του Οκτωβρίου για τον Πανιώνιο. 

Ο Οικονόμου μίλησε στην κάμερα της NOVA για το παιχνίδι για το πως αισθάνεται αλλά και για την συνέχεια του πρωταθλήματος:

Για το πως βίωσε το διάστημα που έμεινε εκτός λόγω τραυματισμού:
«Για μένα δεν ήταν κάτι το ευχάριστο. Ήταν δύσκολο, τραυματίστηκα στον αγώνα με τη Μακάμπι. Νωρίς στη σεζόν και γι’ αυτό το λόγο έμεινα εκτός τόσο μεγάλο διάστημα. Ήταν νωρίς και δεν ήταν λόγω κόπωσης η θλάση. Έπαθα μεγάλη θλάση. Το σημαντικό είναι ότι τα παιδιά έκαναν καλή δουλειά, η ομάδα είναι ψηλά στη βαθμολογία. Επιστρέφω υγιείς. Να τους παρακολουθώ από την εξέδρα ήταν κάτι που δεν μου άρεσε. Ήθελα και εγώ να παίξω, αλλά δεν μ’ άφηνε το πρόβλημά μου. Επέστρεψα και τα πράγματα είναι όπως τ’ άφησα. Πήγαινα και έβλεπα σε κάθε ματς τα παιδιά».
 
Για την ετοιμότητά του:
«Είμαι καλά. Ο κόουτς μου έδωσε χρόνο στο φιλικό, όπου έπαιξα για 60 λεπτά. Πήρα τα πατήματα που ήθελα. Από τρεξίματα είμαι πάρα πολύ καλά. Αγωνιστικό ρυθμό μπορεί να μην είχα, αλλά μέσα από το διάστημα που αγωνίστηκα νιώθω πολύ καλύτερα. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα το Σάββατο». 
 
Για το ματς με τον Ολυμπιακό:
«Θα είναι πολύ δύσκολο για εμάς το ματς του Σαββάτου. Ο Ολυμπιακός προέρχεται από πολλά ανεπιτυχή αποτελέσματα. Είναι μια μεγάλη ομάδα, το γνωρίζουμε όλοι αυτό. Παίζουμε στην έδρα μας και στόχος μας είναι να είμαστε εμείς καλά. Ο Ολυμπιακός έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι ακόμα και στην κακή τους μέρα αν σου κάνουν μία ενέργεια μπορούν να πάρουν το παιχνίδι. Εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να δείξουμε 100% ότι θέλουμε το παιχνίδι και αν μέσα στο γήπεδο είμαστε αυτοί που πρέπει πιστεύω να χαμογελάσουμε στο τέλος».
 
Για την επιθετική φιλοσοφία που έχει φέτος ο Πανιώνιος:
«Η τακτική που μας έμαθε ο προπονητής μας από την προετοιμασία, αλλά ακόμα και τώρα είναι διαφορετική. Έχει άλλη νοοτροπία ο προπονητής μας. Είμαστε χρόνια στην ομάδα αρκετοί παίκτες, υπάρχει ο κορμός και έχουν μπει και νέοι παίκτες και με τη βοήθεια του προπονητή μας, ο οποίος μας έχει περάσει νέα πράγματα παρουσιάζουμε καλό πρόσωπο στον αγωνιστικό χώρο και βγάζουμε επιθετικό ποδόσφαιρο». 
 
Για τον κόσμο:
«Περιμένουμε τον κόσμο να είναι κοντά μας. Είναι ο 12ος παίκτης μας. Το γνωρίζουν και οι ίδιοι αυτό. Όσοι περισσότεροι μπορούν να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν και με τη βοήθειά τους να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα».