ΜΠΑΣΚΕΤ

Οικονόμου: “Δεν υπάρχει θέμα παραίτησης”

0

Ο Νίκος Οικονόμου στάθηκε στην αιτία που έχασε σήμερα ο Πανιώνιος και ανέφερε ότι αγαπά τον Πανιώνιο και δεν τίθεται θέμα παραίτησης

Αναλυτικά τα όσα είπε ο κόουτς του Πανιώνιου Νίκος Οικονόμου:

«Το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο δεν πήγε καλά. Ενώ είχαμε τονίσει ότι ο Άρης σε οδηγεί στο λάθος, δεν ανταποκριθήκαμε. Η πίεση του Άρη έφτασε στο όριο του φάουλ. Δεχθήκαμε πόντους από λάθη και από τα επιθετικά ριμπαόυντ του Άρη. Κάναμε την προσπάθειά μας στο τρίτο δεκάλεπτο, κατεβάσαμε διαφορά, αλλά η δεύτερη τεχνική ποινή Μπέρι μας αποσυντόνισε τελείως για να επιστρέψουμε γιατί είναι ο πρώτος σκόρερ μας. Εκεί χάθηκε το παιχνίδι για μας και ήταν κρίμα για την προσπάθεια που κάνανε. Στο τέταρτο δεκάλεπτο φάνηκε να αφήνουμε το παιχνίδι».

Σε ερώτηση για το αν σκέφτεται να παραιτηθεί έπειτα από την 8η συνεχόμενη ήττα, αναφέρθηκε: «Δεν πέρασε στο μυαλό μου. Αγαπάω πολύ τον Πανιώνιο και είμαι εδώ για να προσπαθήσουμε όλοι μαζί. Έχουμε μπροστά μας τη διακοπή, θα δούμε τι πρέπει να γίνει ώστε να έρθουν παίκτες οι οποίοι θα βελτιώσουν την ομάδα. Έχουμε το δικαίωμα να κάνουμε ακόμη δύο αλλαγές, έχουμε να διαχειριστούμε και την αλλαγή της έδρας».

Basket League: Άρης vs Πανιώνιος 79 – 56

Previous article

Μεγάλη νίκη του Βόλεϊ των ανδρών μέσα στην Πάτρα με 3-2 σετ

Next article
Login/Sign up