ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Οικονομικός έλεγχος για έναν καθαρό και αξιοπρεπή ΠΑΝΙΩΝΙΟ

0

Οι δύο ανακοινώσεις των Πανθήρων και των Μικρασιατών est.2020 με βρίσκουν σύμφωνο από το Α έως το Ω. Το πιο σημαντικό για εμένα από αυτές τις ανακοινώσεις είναι να γίνει οικονομικός έλεγχος εδώ και τώρα για τη δημιουργία ενός καθαρού και αξιοπρεπή ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ. Να μπουν ορκωτοί λογιστές και να μάθουμε επιτέλους τα πραγματικά χρέη που ανεβοκατεβαίνουν σαν ασανσέρ, ανάλογα με την περίσταση και όποτε μας συμφέρει

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΜΑΤΣΑΝΚΟΣ

Θα πρέπει η νυν διοίκηση να αποχωρήσει, αλλά πριν το κάνει να βρει κάποιον ή κάποιους που να μπορούν να σηκώσουν τα 130 χρόνια ιστορίας του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ. Είτε αυτός θα αγωνιστεί στη Super League 1 (εάν και εφόσον γίνει αναδιάρθρωση) είτε σε οποιαδήποτε κατηγορία.

Οι επόμενες μέρες είναι κομβικές. Αναμένεται να παρθούν αποφάσεις σε όλες τις ΠΑΝΙΩΝΙΕΣ συλλογικότητες. Από από τον απλό φίλαθλο μέχρι και τη διοίκηση, η οποία ακόμα να βγει να ζητήσει ένα συγγνώμη. Ενα συγγνώμη για τα όσα δημιούργησε όλα αυτά τα χρόνια μέχρι να ρίξει τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ κατηγορία. Γιατί οι κινήσεις της διοίκησης έριξαν τον ΙΣΤΟΡΙΚΟ. Οχι οι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής.

Πολλοί θα πουν πως η υπόθεση παραμονή χάθηκε στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στη Νέα Σμύρνη. Εγώ θα πω, πως εκεί μπήκε η ταφόπλακα για να έρθει ο υποβιβασμός. Η χρονιά χάθηκε από την αρχή. Με το -6 και τις εγκληματικές κινήσεις των Δάρα – Ζαμάνη. Που τον έναν τον αγγίζουμε και τον άλλον τον χαϊδεύουμε. Τον έναν τον λέμε Ολυμπιακό και τον άλλο Πανιώνιο. Και οι δύο όμως έφευγαν, αλλά και οι δύο ήταν πάντα στον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Πως γίνεται αυτό, μόνο οι ίδιοι ξέρουν. Το σίγουρο είναι πως και οι δύο φταίνε και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει!

Φταίει όμως και ο κόσμος αλλά και τα ΜΜΕ. Η υπομονή και η ανοχή κάνουν κακό. Βέβαια από τα λάθη μαθαίνεις. Είμαι βέβαιος πως όλοι έμαθαν και πλέον περιμένουμε αντίδραση απ’ όλες τις πλευρές. Μα πάνω απ’ όλα περιμένουμε γενναίες αποφάσεις. Ηρθε η ώρα κάποιοι να πάνε σπίτι τους. Θα πρέπει η επόμενη μέρα να βρει έναν ΠΑΝΙΩΝΙΟ ξεκωμένο από… άρματα και με καθαρό κούτελο. Οι αποφάσεις που θα παρθούν θα επηρεάσουν και τις νέες γενιές που θα πρέπει να βγουν μπροστά για το καλό του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ και ΕΝΔΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Μικρασιάτες: “Ήρθε η ώρα να μιλήσει ο κόσμος του Ιστορικού”

Previous article

Βόλεϊ Γυναικών: Η Θεοδώρα Σαρακατσάνη η πρώτη μεταγραφή για φέτος

Next article
Login/Sign up