ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ

Οι βραβεύσεις στο 2ο Τουρνουά “Μάκης Δενδρινός”

0

Το 2ο τουρνουά “Μάκης Δενδρινός” των ακαδημιών μπάσκετ του Πανιώνιου θα γίνει στις 20 και 22 Δεκεμβρίου και οι ακαδημίες ανακοίνωσαν αυτούς που θα βραβεύσουν εκείνες τις ημέρες.

Συμπαίκτες και συνοδοιπόροι στην καταξίωση της ομάδας μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, την δεκαετία του ’80, συνεργάτες και επιστήθιοι φίλοι που υπηρέτησαν το όραμα του Ανδρέα Βαρίκα για την δημιουργία των υποδομών μπάσκετ του συλλόγου και παίκτες που καθοδηγήθηκαν τεχνικά στην κατάκτηση πανελλήνιων πρωταθλημάτων Παίδων και Εφήβων, θα τιμηθούν από την ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, στο 2ο τουρνουά «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ» (20-22 Δεκεμβρίου) .

Ο «στρατηγός» Κώστας Μίσσας που ήταν συμπαίκτης του Μάκη Δενδρινού στην ανδρική ομάδα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ, ο Σταμάτης Φωτεινός που ήταν άμεσος συνεργάτης του στα πρώτα χρόνια του φυτωρίου μπάσκετ του και αδελφικός φίλος του, ο Ηλίας Ζούρος που διατέλεσε παίκτης του και άρχισε την ενασχόληση του στην προπονητική στις υποδομές και ο Θανάσης Κωνσταντώνης, ο οποίος, επίσης ήταν παίκτης του και έχει πολύπλευρη και διαχρονική συμβολή στην καθιέρωση «κυανέρυθρης» ακαδημίας, θα είναι τα τιμώμενα πρόσωπα, με την χρονική συγκυρία του εορτασμού 130 χρόνων ιστορίας του συλλόγου.

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του τουρνουά έχει ως εξής:

ΠAPAΣKEYH 20/12

14.00 ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (1)-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

16.00 OΛYMΠIAKOΣ -ΔOYKAΣ

18.00 EΘNIKH ΝΟΤΟΥ 2005-ΠEPIΣTEPI

20.00 ΠANIΩNIOΣ (2)-APIΣTOTEΛEIO ΣEPPΩN

ΣABBATO 21/12

10.00 MIKTH EΣKANA-ΠANIΩNIOΣ (2)

12.00 «ΠΛATΩN»-APIΣTOTEΛEIO ΣEPPΩN

14.00 EΘNIKH NOTOY-ΠANIΩNIOΣ (1)

16.00 OΛYMΠIAKOΣ-ΠEPIΣTEPI

KYPIAKH 22/12/2019

10.00 ΠANAΘHNAΪKOΣ-APIΣTOTEΛEIO ΣEPPΩN

12.00 EΘNIKH NOTOY- OΛYMΠIAKOΣ

14.00 «ΠΛATΩN» -MIKTH EΣKANA

16.00 ΠANIΩNIOΣ (1)-ΔOYKAΣ

2ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ»

ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ 2o ΤΟΥΡΝΟΥΑ «ΜΑΚΗΣ ΔΕΝΔΡΙΝΟΣ»Η Ακαδημία μπάσκετ του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ τιμώντας την μνήμη του Μάκη Δενδρινού για την πολυετή προσφορά του στην δημιουργία του φυτωρίου, πριν από 40 χρόνια, από τον Ανδρέα Βαρίκα, διοργανώνει για δεύτερο συνεχόμενο χρόνο (20-22 Δεκεμβρίου, ομάδες γεννηθέντων 2005), το τουρνουά που φέρει το όνομα του αείμνηστου προπονητή. Η μεγαλύτερη συμβολή του Μάκη Δενδρινού στην ακαδημία μπάσκετ, πέραν της ανάδειξης παικτών που φόρεσαν την φανέλα της ανδρικής ομάδας του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ και καταξιώθηκαν στο ελληνικό μπάσκετ, ήταν η μετάδοση της αγάπης του για τον Ιστορικό, όπως αποκαλούσε τον σύλλογο και η ταύτιση αυτών των παικτών με τα «κυανέρυθρα» χρώματα. Το trailer που είναι αφιερωμένο στο 2ο τουρνουά «Μάκης Δενδρινός», επιμελήθηκε ο Κων/νος Καραστεφανής. #panioniosacademybasketball##tournamentmakisdendrinos#Konstantinos Karastefanis

Gepostet von Πανιώνιος Ακαδημία Μπάσκετ / Panionios Basketball Academy am Freitag, 15. November 2019

Ταλαιπωρείται από ραιβόκρανο ο Παναγιώτης Κόρμπος

Previous article

Οι “μονταζιέρες” του Βορρά δουλεύουν…

Next article
Login/Sign up